Compressport Full Socks Race Oxygen Compressiesokken - Wit

€50,00
Artikelnummer: SU00005B_001_0T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Race Oxygen Compressiesokken zijn ontworpen voor de race en biedt het beste comfort tijdens jouw trailrun, triathlon of hardloopwedstrijd.

 

Productomschrijving

De compressiesokken zijn ontwikkeld voor elke race en geeft het gevoel van een tweede huid. Dit gevoel van comfort komt door het gebruik van een extreem zachte mesh. De vezels bieden maximale ondersteuning en bescherming voor voet en de kuit. De vermoeidheid wordt vertraagd door een betere zuurstoftoevoer naar de spieren. Als Frederic van Lierde zijn favoriete compressietubes zou kwijt raken, dan zou hij voor deze compressiesokken kiezen voor zijn race. Hebben de compressietubes of de compressiesokken jouw voorkeur? Wanneer je voor compressiesokken kiest heb je met de Race Oxygen compressiesokken gelijk de beste en lichtste te pakken.

 

Voordelen van de Compressport Full Socks Race Oxygen

  • De compressiesokken stimuleren de natuurlijke beweging van de voet terwijl je op de grond komt en tijdens de pas stimuleren zij de doorstroming van het bloed.
  • De sokken zorgen voor microcirculatie op het huidoppervlak en betere thermoregulatie. Hierdoor kun je meer kracht leveren bij dezelfde inspanning.
  • De Oxygen compressie op de specifieke delen van de spier zorgen voor een sneller spierherstel.
  • De compressiesokken hebben een ergonomische pasvorm en door niet te schuren zorgen ze voor comfort en worden blaren voorkomen.
  • De compressiesokken zijn ultralight en zeer geschikt voor de race. Ze houden geen water vast en blijven vederlicht in alle omstandigheden.

 

Wasinstructies

Gewicht: 42 gram
Materiaal: 63% Polyamide, 22% Bioceramic, 15% Elastaan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen