Rehband back support

 Snelle levering Track & Trace

 Gepersonaliseerde kleding

 Kwalitatieve sport merken

Rehband back support is een brace die je door middel van warmte en stabilisatie ondersteuning biedt tijdens sportactiviteiten. Het is het ideale accessoire wanneer je last hebt van rugklachten of als je jouw rug wilt beschermen tijdens sporten als gewichtheffen. Rehband combineert een passie voor sport met medische kennis, waardoor je zeker bent van kwaliteit, functionaliteit en design. Bestel nu Rehband back support bij 365 Sports en behaal jouw sportdoelen op een veilige manier.

 


Op zoek naar iets anders?

 
Het doel van Rehband back support

Rehband back support helpt bij chronische en ernstige pijn in de (onder)rug, daarnaast verlicht het ook indicaties van schade aan zacht weefsel in de onderrug. Deze brace doet dit door:

  • De bloedcirculatie te verhogen
  • De druk op de rug te verminderen
  • De spiercoördinatie te verbeteren
  • Pijnverlichting en stabilisatie te bieden

Heb je geen last van de rug, maar wil je juist andere onderdelen van je lichaam beschermen tijdens het sporten? Rehband produceert diverse andere producten die jouw spieren beschermen, zoals een knee sleeve of een lifting belt.

freebelt

 

Stel je vragen

Heb je een vraag over Rehband back support of over ons? Wellicht staat je vraag bij de veelgestelde vragen. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op en stel je vragen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij vertellen je graag waarom het verstandig is om met de producten van Rehband te sporten.

Hier kan je ons vinden