Rehband knee sleeve

 Snelle levering Track & Trace

 Gepersonaliseerde kleding

 Kwalitatieve sport merken

Een Rehband knee sleeve helpt je om blessures te voorkomen tijdens sporten waarbij behendigheid een rol speelt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom helpt deze kniebrace je om de zachte weefsels en gewrichten te beschermen dankzij stabiliteit en warmte. Je beweegt jouw knieën tijdens het sporten op de correcte manier, terwijl je geniet van optimale bewegingsvrijheid. Bestel nu een Rehband knee sleeve in de webshop van 365 Sports.

 


Op zoek naar iets anders?

 
Een Rehband knee sleeve is onmisbaar tijdens het sporten

De Rehband knee sleeve is het ideale accessoire wanneer jij blessures wilt voorkomen, maar ook om pijn aan en de belasting op jouw knie te verminderen. De kniebrace doet dit door de spiercontrole en coördinatie te verbeteren. Je ervaart hierdoor een mentaal en fysiek gevoel van veiligheid tijdens het sporten, waardoor je weer comfortabel kunt sporten. Heb je niet alleen last van jouw knieën tijdens het sporten? Rehband biedt ook ondersteuning aan andere lichaamsdelen aan, schaf bijvoorbeeld een rugbrace of een gewichthefriem aan.

freebelt

 

Vraag gerust om advies

Weet je niet zeker of een Rehband knee sleeve geschikt is voor jouw training? Neem dan contact met ons op en vraag om gedegen advies. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies. Je bereikt hen door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Heb je geen vragen? Bestel dan direct in onze webshop en profiteer van snelle levering.

Hier kan je ons vinden