Rehband lifting belt

 Snelle levering Track & Trace

 Gepersonaliseerde kleding

 Kwalitatieve sport merken

Een Rehband lifting belt ondersteunt je als geen ander tijdens zware trainingen. Het merk heeft dan ook jarenlange ervaring binnen de medische wereld en de sport. Deze uitstekende combinatie leidt tot een duurzame gewichthefriem waarmee jij jouw trainingsprestaties optimaliseert. Je mag een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en design verwachten wanneer je een Rehband lifting belt koopt bij 365 Sports.

 


Op zoek naar iets anders?

 
Het doel van een Rehband lifting belt

Een Rehband lifting belt is te gebruiken tijdens verschillende trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan powerliften, squatten, deadliften of een andere vorm van zware krachttraining. De riem helpt tijdens deze trainingen de overbelasting en schade aan het zachte weefsel in de onderrug te voorkomen. De riem doet dit door verlichting en stabilisatie te bieden, waardoor jij een gevoel van veiligheid, prestatie en lichaamscontrole ervaart. Deze gewichthefriem is daarnaast erg comfortabel, doordat deze is voorzien van antislip en sneldrogende technologie. Hetzelfde geldt overigens voor de andere producten van Rehband, zoals de back support en de knee sleeve.

freebelt

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de producten in onze collectie of ontvang je graag advies? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Hier kan je ons vinden