Inov-8 MudTalon - Heren - Dark Grey/Blue/Yellow

€140,00
Artikelnummer: 001144-DGBLYW-P-001-06
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Inov8 MudTalon is een trail & fell hardloopschoen met Sticky Grip voor zachte paden & modderige heuvels. Perfect voor dagelijkse training en langere wedstrijden.

 

Productomschrijving

Maak kennis met de MUDTALON: een trail & fell hardloopschoen voor dagelijkse training voor elke afstand op zachte en modderige ondergrond.

De MUDTALON is gemaakt voor heuvels, bergen en modder en biedt superieure grip op elk terrein dat je tegenkomt. Talon-achtige 8 mm noppen prikken door zachte modder, maar klampen zich ook vast aan natte rotsen voor betrouwbare grip en tractie. De unieke geitenhoefvorm van de noppen laat de modder net zo snel weer los zodra je weg loopt, zodat je licht blijft voelen en in controle blijft. 

De MUDTALON heeft de lichtste middenzoolschuim tot nu toe: POWERFLOW PRO. Vergeleken met de MUDTALON SPEED heeft de MUDTALON een iets dikkere tussenzool voor meer comfort en veerkracht over lange afstanden. Ondanks de demping is de tussenzool van de schoen zo ontworpen dat je de grond onder je nog steeds kunt voelen en erop kunt reageren - iets wat vooral belangrijk is als je in de heuvels en bergen rent.

De gloednieuwe anatomische vorm van de MUDTALON volgt de natuurlijke contouren van je voet, sluit aan bij de hiel en wordt breder bij de tenen voor een veilig, comfortabel gevoel. Daarbij zijn er twee nieuwe specifieke pasvormen voor MUDTALON - Precision Fit en Wide Fit.

Het grootste verschil tussen de twee pasvormen is de breedte bij de tenen, waarbij de Wide fit breder is.

Kies voor de Precision Fit (P-Fit) als je smalle voeten hebt of als je van een nauwer, zekerder gevoel houdt. Het zorgt voor meer wendbaarheid en flexibiliteit tijdens het hardlopen en contouren trekken over steil of lastig terrein.

Ga voor de Wide Fit (W-Fit) als je bredere voeten hebt of als je houdt van een extra comfortabel gevoel met meer bewegingsruimte voor de tenen. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het hardlopen over langere afstanden, wanneer tenen vaak kunnen opzwellen.

De MET-CRADLE zorgt voor een veilig, ingesloten gevoel bij de hiel. Dikke overlay strips verbinden je middenvoet met je hiel, die naar binnen trekt als je je veters aantrekt. Onder de voet beschermt een flexibele ROCK-PLATE je voeten tegen scherpe stenen en boomwortels.

Het stevige bovenwerk van de MUDTALON is gemaakt van ballistisch nylon. Dit stevige en robuuste materiaal beschermt je tegen slijtage door struiken en rotsen in de heuvels en bergen.

Als je op zoek bent naar een alledaagse trainingsschoen voor zachte en modderige ondergrond, dan heeft de MUDTALON alle grip, demping en beschermende eigenschappen die je je maar kunt wensen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen