Inov-8 MudTalon - Heren - Dark Grey/Blue/Yellow

€140,00
Artikelnummer: 001144-DGBLYW-P-001-06
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!
De INOV8 MudTalon is een trail- en fell-hardloopschoen met Sticky Grip, ontworpen voor zachte paden en modderige heuvels. Perfect voor zowel dagelijkse trainingen als langere wedstrijden.
 

Productomschrijving

De MUDTALON is dé schoen voor zachte, modderige terreinen en uitdagende heuvels. Met talon-achtige 8 mm noppen biedt deze schoen superieure grip op natte rotsen en doorweekte paden. De unieke geitenhoefvorm van de noppen zorgt ervoor dat modder snel loslaat, waardoor je licht blijft en volledige controle behoudt tijdens je runs.

Dankzij de POWERFLOW PRO middenzool biedt de MUDTALON meer comfort en veerkracht over lange afstanden, terwijl je toch het contact met de ondergrond behoudt. De schoen is ontworpen om je snel te laten reageren op het terrein, cruciaal voor trailrunning in heuvelachtige en bergachtige omstandigheden.

De anatomische vorm volgt de natuurlijke contouren van je voet, met twee specifieke pasvormen: Precision Fit (P-Fit) voor smalle voeten en extra wendbaarheid, en Wide Fit (W-Fit) voor bredere voeten en meer comfort tijdens lange afstanden. De MET-CRADLE technologie zorgt voor een stevig, ingesloten gevoel rond de hiel, terwijl de flexibele ROCK-PLATE onder de voet bescherming biedt tegen scherpe stenen en wortels.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van robuust ballistisch nylon, bestand tegen slijtage door struiken en rotsen, ideaal voor de zwaarste omstandigheden.

Of je nu traint of wedstrijden loopt op zachte en modderige ondergrond, de MUDTALON biedt je de grip, demping en bescherming die je nodig hebt om elke uitdaging aan te gaan.

 

Voordelen van de INOV8 MudTalon

  • 8 mm noppen: Biedt uitzonderlijke grip in modder en op natte rotsen.
  • Unieke geitenhoefvorm noppen: Verwijdert modder snel voor een licht en gecontroleerd gevoel.
  • POWERFLOW PRO middenzool: Extra demping en veerkracht over lange afstanden.
  • Twee pasvormen: Precision Fit voor wendbaarheid, Wide Fit voor extra comfort.
  • ROCK-PLATE: Beschermt je voeten tegen scherpe obstakels op het pad.
  • Ballistisch nylon bovenwerk: Extreem duurzaam en beschermend.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen