Compressport Pro Marathon Socks - Black/High Risk Red

Artikelnummer: XU00007B9012T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Marathon Socks staan bekend om de gebruikte PTFE vezels om oververhitting te voorkomen en worden daarom ook wel anti-blaren sokken genoemd.

 

Productomschrijving

Waarom zou je nog gaan hardlopen met afgeplakte tenen en pleisters? Die tijd is nu echt voorbij met de Compressport Pro Marathon Socks. De bijnaam van de Pro Marathon Socks is ook wel de anti-blaren sokken. Voor de sokken is onderzocht op welke plekken de blaren precies ontstaan. Dit zijn vooral de gevoelige plekken rond de enkel, tenen en de zool. Deze plekken zijn gewatteerd en nauwkeurig verweven met de antibacteriële PTFE-vezels. Hierdoor wordt oververhitting voorkomen en daarmee zullen ook de blaren wegblijven. De gestreepte weeftechniek biedt de beste optimale ventilatie en luchtafvoer zodat je geen last krijgt van zweetvoeten. Versterkte band bij de achilles biedt een stabiele ondersteuning absorbeert samen met de 3D-dots de trillingen van het asfalt. De hogere compressie van de Pro Marathon Socks zorgt ervoor dat de voet niet kan bewegen en verbetert de ergonomie. Op de lange termijn zorgen al deze factoren voor een minder ruwe huid. Wees gewaarschuwd, want als je met deze sokken eenmaal een marathon hebt gelopen zonder blaren, is de kans aanwezig dat je nog meer kilometers gaat hardlopen dan je ooit had kunnen bedenken.

 

Voordelen van de Compressport Pro Marathon Socks

  • Door de gebruikte vezels op de plaatsen waar je voeten veel wrijving hebben, worden deze sokken ook wel anti-blaren sokken genoemd.
  • Een perfecte fit waardoor geen schuurplekken ontstaan.
  • Er zijn PTFE-vezels gebruikt voor de Pro Marathon Socks. Deze vezels staan bekend om de hittebestendigheid en worden ook gebruikt bij blusdekens.
  • De 360 graden compressie om de voet dempt schokken en ondersteunt de spieren, de aderen en de gewrichten tijdens het hardlopen.
  • De manier waarop de vezels zijn geweven zorgen voor maximaal comfort en een lekkere zacht aanvoelende stof.

 

Hoe trek je de hardloopsokken op een goede manier aan?

0 sterren op basis van 0 beoordelingen