Compressport Pro Racing Socks Run High 365 Sports

€16,00
Artikelnummer: PRSH-CU-T2
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks V3.0 High zijn misschien wel de meest comfortabele hardloopsokken, die verkrijgbaar zijn. Aan alle details is gedacht. De hoge hardloopsokken zijn het resultaat van een voortdurende innovatie sinds de eerste Pro Racing sokken in 2011.

 

Productomschrijving

De Compressport Pro Racing Socks V3.0 High zijn specifiek ontworpen voor hardlopers, die op zoek zijn naar een combinatie van superieur comfort en perfect vochtbeheer. De hardloopsokken bieden heerlijke ventilatie tijdens het hardlopen door de geventileerde zones rond de voeten. De sokken drogen extreem snel en zijn gemaakt van comfortabel en dun materiaal. Bij de grote teen zit extra bescherming voor extra duurzaamheid. De sokken zijn naadloos en veroorzaken daardoor geen irritatie of drukpunten. Niet geheel onbelangrijk, doordat de hardloopsokken in veel kleuren verkrijgbaar zijn zal er altijd een kleur zijn die bij je outfit past.

 

De voordelen van de Pro Racing Socks V3.0 High

  • De hardloopsokken bieden ondersteuning door een boog van 360 graden om de voet.
  • De 3D-dots stimuleren de bloedstroom en absorberen trillingen. Dit beschermt de pezen en spieren tijdens het hardlopen.
  • De sokken zijn verschillend voor je rechter- en linkervoet voor de perfecte anatomie. Dit staat op de sokken vermeld, dus let hier op bij het aantrekken van de sokken.
  • De uniek geweven vezels zorgen voor optimale thermoregulatie. Hierdoor zijn de sokken zowel in de winter als in de zomer te gebruiken.
  • De 3D-dots houden geen vocht vast en zorgen voor een betere afvoer van water en transpiratie.

 

De lancering van de Pro Racing Socks V3.0

Gewicht: 31 gram
Materiaal: 94% Polyamide, 6% Elastaan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen