Compressport Pro Racing Socks V3.0 Run Low - Fluo Pink - T3 - 42-44

Artikelnummer: RSLV3-FL3430-T3
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks V3.0 Low zijn perfect voor de warme zomerse dagen. De sokken zijn zo comfortabel, dat je haast niet door hebt dat je ze draagt. In 2011 kwamen de eerste Pro Racing sokken van Compressport op de markt en sindsdien zijn de sokken continue vernieuwd en verbeterd.

 

Productomschrijving

De Compressport Pro Racing Socks V3.0 Low zijn specifiek ontworpen voor hardlopers, die op zoek zijn naar een combinatie van superieur comfort en perfect vochtbeheer. De hardloopsokken bieden heerlijke ventilatie tijdens het hardlopen door de geventileerde zones rond de voeten. Hierdoor zijn de sokken uitermate geschikt voor de warme zomerse dagen. De sokken drogen extreem snel en zijn gemaakt van comfortabel en dun materiaal. Bij de grote teen zit extra bescherming voor extra duurzaamheid. De sokken zijn naadloos en veroorzaken daardoor geen irritatie of drukpunten. De sokken zijn verkrijgbaar in alle kleuren en dus altijd passend bij jouw nieuwste outfit.

 

De voordelen van de Pro Racing Socks V3.0 Low

  • De hardloopsokken bieden ondersteuning door een boog van 360 graden om de voet.
  • De 3D-dots stimuleren de bloedstroom en absorberen trillingen. Dit beschermt de pezen en spieren tijdens het hardlopen.
  • De sokken zijn verschillend voor je rechter- en linkervoet voor de perfecte anatomie. Dit staat op de sokken vermeld, dus let hier op bij het aantrekken van de sokken.
  • De uniek geweven vezels zorgen voor optimale thermoregulatie. Hierdoor zijn de sokken zowel in de winter als in de zomer te gebruiken.
  • De 3D-dots houden geen vocht vast en zorgen voor een betere afvoer van water en transpiratie.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen