Compressport Pro Racing Socks v4.0 Run Low - White/Fjord Blue

Artikelnummer: XU00047B_011_0T3
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks v4.0 zijn de nieuwe generatie low cut hardloopsokken die ultiem comfort, blaarpreventie en optimale ventilatie bieden tijdens het hardlopen.

 

Productomschrijving

Geprobeerd en getest door een team van Compressport atleten over honderden kilometers, brengt de 4e generatie van de Pro Racing Socks Run Low een revolutionaire beluchting en blaar-bescherming naar je runs. Het technische weefsel is licht en geventileerd en voert vocht snel af zodat je voeten koel en droog blijven. De ondersteuning van de voetholte stimuleert de microcirculatie en voorkomt dat de stof gaat draaien en schuiven, zodat pijnlijke blaren en irritatie op afstand worden gehouden.

De gloednieuwe Flat.Dots-technologie voegt speciale 3D.dots rond de achillespees samen voor extra padding en bescherming. Onder de voet zorgt een patroon van 3D.Dots (75%) en Flat.Dots (25%) voor schokdemping en extra ventilatie, grip in de schoen en een zachte stimulatie om de veneuze afvoer te bevorderen en vermoeidheid uit te stellen.

 

Voordelen van de Pro Racing Socks v4.0 Run Low

  • Verschillende diktes voor gerichte bescherming op belangrijke plaatsen en extra grip van de voet in de schoen. 
  • Lichtgewicht, ventilerende stof die ervoor zorgt dat zweet en vocht snel worden afgevoerd, zodat de voeten fris en droog blijven. 
  • Blaarpreventie dankzij een ergonomische pasvorm, strakke voetboog en padding op de grote teen. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen