Compressport Pro Racing Socks v4.0 Trail - Rf Green/Dk Cheddar

€18,00
Artikelnummer: XU00048B_624_0T2
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks Trail v4.0 zijn hightech trail running sokken die je voeten beschermen, schokken absorberen en ondersteuning biedt tijdens de zwaarste off-road uitdagingen.

Productomschrijving

De 4e generatie Pro Racing Socks Trail zijn ontworpen met schokabsorptie en bescherming in het achterhoofd. De sokken gaan nog een stapje verder met Compressport-technologieën om al je off-road avonturen te ondersteunen. De trail versie, die hoger is dan de Run Sock, biedt meer bescherming aan het onderbeen en de enkels, met duurzamere stoffen om de beproevingen van de natuur te weerstaan. Er is geen twijfel mogelijk: dit is een high-performance trail running sok die net zo sterk en duurzaam is als jij.

 

Voordelen van de Pro Racing Socks Trail

  • Schokdemping en schokbescherming dankzij dikkere zoolstof en speciale 3D. dots onder de voet.
  • Verhoogde stabiliteit en proprioceptie voor een geruststellend, ondersteunend gevoel en een verhoogd voetbewustzijn in ruw en rotsachtig terrein.
  • Versterkte stof op belangrijke plaatsen om de enkel, tenen en nagels te beschermen tegen de ruwe eisen van trail running en om de algehele duurzaamheid van de sok te verhogen.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen