Compressport Pro Racing Socks Winter Run Hardloopsokken - Zwart/Rood

Artikelnummer: XU00010B_906_0T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks Winter Run is een thermisch beschermende winter hardloopsok om je voeten warm en droog te houden, blaren te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Optimale thermische bescherming dankzij een mix van dikke wol, kasjmier en zijdevezels om je voeten knus en warm te houden.

 

Productbeschrijving 

Heb je ooit koude voeten gekregen en gekozen voor de loopband in plaats van er op uit te trekken in de besneeuwde driften van de winter? Vrees niet meer, de volgende generatie van onze naadloze Pro Racing Winter Sokken heeft je gedekt!

Studies en feedback van pro atleten toonden ons precies waar voeten koud worden tijdens het trainen; specifieke delen van deze speciale winter running sokken zijn geweven van een thermo-protectieve mix van wol, kasjmier en zijde vezels om je warm te houden.

Sterk ademende ventilatiepanelen maken het ontwerp compleet om zweet af te voeren en de voeten droog te houden, zelfs tijdens intensieve inspanningen. Slim geplaatste, dikke 3D.Dots verhogen de grip in de schoen en beschermen de enkels tegen stoten en kneuzingen. Gerichte compressie verbetert de doorbloeding, terwijl de sok bij de tenen is verstevigd om het risico op ingeslagen grote tenen en blauwe nagels te verkleinen. Ten slotte zorgt een stevige ondersteuning van de voetholte voor een betere veneuze terugvoer en wordt voorkomen dat de sok verdraait en blaren veroorzaakt. Dus in plaats van naar de sportschool te rijden, trek je deze zwarte en rode Winter Run Socks aan en ga je met warme voeten de deur uit!

 

De voordelen van de Pro Racing Socks Winter Trail

  • Optimale thermische bescherming dankzij een mix van wol, kasjmier en zijde vezels om je voeten warm te houden.
  • Beweegt niet tijdens het hardlopen dankzij anti-slip technologieën die voorkomen dat de stof plooit en hierdoor de grip van de voet in de schoen vergroot. 
  • Ademende en zeer goede ventilerende stof, waardoor zweet en vocht snel worden afgevoerd zodat de voeten fris en droog blijven. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen