Inov-8 Roclite G 345 Gtx Lichte Wandelschoen - Groen/Zwart

€180,00
Artikelnummer: 000803-GNBK-M-01-07.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Productomschrijving

De Roclite G 345 GTX is een lichtgewicht wandelschoen met graphene grip en GORE-TEX bovenwerk. Dit maakt dat de Roclite G 345 GTX de perfecte combinatie heeft tussen s'werelds beste grip, comfort en klimaatregulering in de schoen.

De Graphene zolen zijn voorzien van inkepingen in de zool. Dit zorgt voor extra grip met klimmen en dalen. Daarnaast zitten ook kleine groeven aan de zijkant van de zool. Hierdoor wordt vuil als het ware uit de tussenzool geduwd bij iedere buiging, zodat je bij je volgende stap ook weer optimale grip hebt.

Het prettige van Inov-8 wandelschoen is dat je veel gevoel met de ondergrond hebt. Bij de Roclite G 345 GTX voel je wat er onder je gebeurd, zodat je hierop kan anticiperen zonder dat je continue naar de grond hoeft te kijken. Een speciale, maar lichte plaat is de tussenzool beschermt je wel tegen scherpe rotsen en boomwortels.

De POWERFlOW tussenzool heeft 10% betere schokopname en geeft 15% meer terug dan standaard tussenzoelen.

Om de hiel zit een External Heel Cage (EHC). Dit is als het waren een kooi om je hiel voor extra ondersteuning. Het adapterweb om de wreef doet hetzelfde. Ook deze technologie biedt ondersteuning om de wreef, terwijl de voorvoet voldoende ruimte heeft om te spreiden.

 

Voordelen Roclite G 345 GTX

  • Een wandelschoen van slechts 345 gram!
  • Waterdicht door GORE-TEX membraam
  • Met Graphene grip zool voor de beste grip
  • Veel gevoel met de ondergrond
 
Pasvorm: 3
Heeldrop: 8mm
Voetbed: 6mm
Noppen: 6mm
Middenzool: Powerflow
Shank: Meta-Plate
Materiaal Buitenzool: Graphene Grip
Gewicht: 345 gram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen