Rehband Rx Elbow Sleeve 5mm Elleboogbrace - Zwart

€30,00
Artikelnummer: 102306-01-1S
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Rehband RX Elbow Sleeve 5MM is een veelzijdig product dat sterke ondersteuning biedt om je prestaties tijdens zware trainingen te verbeteren.

 

Productomschrijving

Het is wetenschappelijk bewezen dat de ellenboogbrace nuttig is voor indicaties zoals verrekking, slijtage en overbelasting van zacht weefsel. Deze elleboogbrace is gebaseerd op een uniek ontwerp en heeft een stevige en anatomische pasvorm tijdens beweging. Dankzij het naadloze rugpaneel en de anatomische constructie zijn de ondersteuning en mobiliteit geoptimaliseerd voor zwaar tillen, Functional training en alle krachtsporten. De ellenboogbrace concentreert de energie van de spieren rond de elleboog voor gecontroleerde kracht en versnelling.

Het combineert de belangrijkste voordelen van sterke stabiliteit, compressie en warmte. Stabiliteit biedt een mentaal en fysiek gevoel van veiligheid. Compressie helpt blessures te voorkomen en verhoogt uw spiergeheugen door het opslaan van correcte bewegingen. Warmte beschermt uw gewrichten en zachte weefsels tegen letsel.

 

Voordelen van de Rehband RX Elbow Sleeve 5MM

  • De ellenboogbraces worden per stuk verkocht.
  • Geclassificeerd als medisch hulpmiddel
  • Kan worden gebruikt bij laterale en mediale epicondylitis (golfers- en tenniselleboog), overbelasting of ontsteking, om de bloedsomloop te verbeteren of pijn te verlichten.

 

Wasinstructies

In warm water wassen, aan de lucht laten drogen, wassen in een waszakje wordt aanbevolen.

Gewicht: -
Materiaal: Cover: 100% Polymide, Foam: 70% SBR, 30% Neoprene, Lining: 100% Polymide
0 sterren op basis van 0 beoordelingen