Inov-8 Trailtalon 290 - Heren - Blue/Navy/Yellow

€155,00 €100,75
Artikelnummer: 000712-BLNYYW-S-01-08
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Productomschrijving

De Trailtalon 290 is ontworpen voor lange trails over gevarieerd terrein. De schoen biedt comfort, bescherming en grip over nagenoeg alle soorten trails. 

Het bovenwerk van de Trailtalon 290 is ge-update ten op zichtte van de de voorgangers wat er voor zorgt dat schoenen nog beter ademen dan zijn voorganger. 

De Adapterweb laat de wreef in de schoen op z'n plek, terwijl de voervoet de ruimte krijgt om te spreiden. Met name voor lange afstanden is dit comfortabel. Inov-8 atleet Wouter Huitzing liep op de Trailtalon 290 in 2019 het volledige Pieterpad en de Spine race; Wouter Huitzing gear Pieterpad.

Onder de Trailtalon 290 zitten noppen gemaakt van het klassieke Inov-8 rubber. In de 4 mm noppen zitten inkepingen wat zorgt voor extra grip. Aan de zijkant op de hiel zit een gaiter aansluiting dat het vuil buiten houdt. 

De Powerflow tussen zool bestaan uit twee verschillende materialen. De één is voor maximaal comfort en de andere voor zoveel mogelijk energie teruggave. Dit resulteer in 10 % meer comfort en 15% meer energie teruggave. 

In de tussenzool van de Trailtalon 290 zit de Inov-8 Dynamic Fascia band verwerkt. Naast bescherming tegen de ondergrond krijg je hierdoor een extra boost bij iedere stap. 


Op de hiel van de Trailtalon 290 zit de External Heel Cage (EHC) verwerkt. Net zoals het Adapterweb voor de wreef zorgt de EHC ook voor stabiliteit in de hiel, terwijl je in de voervoet maximale vrijheid ervaart. In de EHC zit ook een gaiter aansluiting verwerkt. 

 


Voordelen Inov-8 Trailtalon 290

  • Breed inzetbaar voor bijna alle lange trails
  • Extra veel grip door inkepingen in noppen
  • Powerflow tussenzool voor comfort en energieteruggave
  • Natuurlijke afwikkeling en pasvorm
  • Met handige gaiter aansluiting
0 sterren op basis van 0 beoordelingen