Compressport Ultra Trail Low Socks - Black/White/Core Red

Artikelnummer: SLCU4429027T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Ultra Trail Low socks zijn lage trailrunning sokken met slimme demping en omsluitende enkelsteun voor optimale stabiliteit en frisheid tijdens veeleisende bergwedstrijden.

 

Productomschrijving

Als het parcours vraagt om stabiliteit, demping en wat welkome frisheid, antwoorden wij met de Ultra Trail Low Cut Sock: de perfecte performance sok voor trailrunners die behoefte hebben aan comfort en ondersteuning als het er hard aan toe gaat. Deze laag uitgesneden hardloopsok is uitgerust met hightech eigenschappen en biedt een verstevigde terry toe box om je te beschermen tegen gekneusde tenen en nagels tijdens technische afdalingen. Dikkere badstof banden onder de voeten en aan de basis van de achillespees absorberen de schokken van het terrein en de druk van je hardloopschoenen. De 360° ondersteuning van de voetholte biedt gerichte compressie om de doorbloeding te stimuleren en vermoeidheid te vertragen, terwijl wordt voorkomen dat het materiaal verdraait en blaren veroorzaakt. De gloednieuwe X-strap is speciaal ontwikkeld voor meer stabiliteit op rotsachtig terrein en zit stevig om je enkel voor stevige ondersteuning. De lichte compressie werkt samen met de ondersteuning van de voetboog om je prestaties te verbeteren naarmate de uren verstrijken. Technische stippen onder de voet vergroten de luchtstroom en grip in de schoen, terwijl grote badstof stippen op de malleolus beschermen tegen rondvliegende voeten en stenen op technische secties. Met zweetafvoerende mesh op de bovenvoet is de Ultra Trail Low Cut Sock ideaal in warmere omstandigheden of in combinatie met Compressport kuitmouwen voor de ondersteuning die je nodig hebt tijdens de meest veeleisende trailrunwedstrijden.

 

Voordelen van de Ultra Trail Low Socks

  • Maximale stabiliteit en een geruststellend gevoel op rotsachtig terrein dankzij een omsluitend, drukkende enkelriem.

  • Gedempte impact en verhoogd comfort dankzij een versterkte toebox, extra dikke badstof banden en gerichte 3D.dots.

  • Vertraagde vermoeidheid dankzij gerichte compressie rond de voetboog en enkel die de doorbloeding stimuleert voor optimale prestaties tijdens je langste races.

 

Wasinstructies

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen