Compressport freebelt

 Snelle levering Track & Trace 

 Gepersonaliseerde kleding 

 Kwalitatieve sport merken 

Het hoogwaardige merk Compressport is een ervaren producent van een uiteenlopende collectie aan sportproducten, zoals een freebelt. De mensen achter dit merk hebben een achtergrond binnen de medische research, waardoor hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. De hoge kwaliteit gecombineerd met een aantrekkelijk uiterlijk maakt de producten van dit merk onmisbaar tijdens jouw work-out.

 


Op zoek naar iets anders?

 
Compressport biedt met de freebelt een ideale accessoire tijdens jouw training

Het is erg prettig om je handen vrij te hebben tijdens jouw work-out, de freebelt van Compressport helpt je hierbij. Je neemt jouw sleutels, bidon, telefoon of diverse andere spullen eenvoudig mee in deze elastische band rondom jouw taille. Geniet voortaan van optimale vrijheid tijdens jouw work-out en bestel de freebelt van Compressport bij 365 Sports, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw favoriete sport! Besluit ook om de andere producten van dit merk aan te schaffen in onze webshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoofdband, een racing cap of een short.

freebelt

 

Profiteer van snelle levering

Bestel nu een freebelt van Compressport in onze webshop en profiteer van snelle levering. Indien je voor 14:00 uur bestelt, heb jij jouw producten namelijk de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of stuur een e-mail naar [email protected].

Hier kan je ons vinden