Ultimate Direction fastpack

 Snelle levering Track & Trace

 Gepersonaliseerde kleding

 Kwalitatieve sport merken

Een Ultimate Direction fastback is een onmisbaar product tijdens jouw lange wandeling door een afgelegen gebied, een meerdaagse trail of een andere tocht. De producten van Ultimate Direction zijn namelijk gemaakt voor én door atleten, waardoor ze aan al jouw wensen voldoen. Ontdek de verschillende soorten van de Ultimate Direction fastpack in ons ruime assortiment en bestel een model dat bij jou past in de webshop van 365 Sports.

 


Op zoek naar iets anders?

 
De eigenschappen van een Ultimate Direction fastpack

Een Ultimate Direction fastpack is een veelzijdige rugzak, waardoor je deze kunt gebruiken tijdens uiteenlopende activiteiten. Het maakt niet uit welk model je besluit aan te schaffen, je hebt altijd meer dan genoeg ruimte voor jouw benodigdheden, zoals water of kaarten, tijdens een lange tocht. De verschillende modellen verschillen echter wel. Zo zijn er tassen met een grotere inhoud of extra vakken. Ontdek welk van de accessoires van UD in onze collectie aan jouw wensen voldoen en bestel deze eenvoudig en snel online.

freebelt

 

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over de producten van Ultimate Direction, bijvoorbeeld over het verschil tussen een fastpack en een marathon vest? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze kundige medewerkers vertellen je graag meer.

Hier kan je ons vinden