Over 365 Sports

Ongeacht je sport hebben we één ding gemeen. We leven ervoor, elke dag! Een toegewijde atleet streeft ernaar elke dag het beste uit zichzelf te halen. Bij 365 Sports zijn we ervan overtuigd dat de details het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen.

 

Je niveau is niet belangrijk. Of je nu beginner bent of semi-prof. Waar je naartoe wilt, wat je wilt bereiken, daar gaat het om. Het best mogelijke uit jezelf halen. Kijk niet naar anderen, maar focus op wat jij wilt bereiken en ga ervoor!

 

TEAM 365 SPORTS

Bij 365 Sports zijn we allemaal fanatieke sporters op ons eigen niveau. Hieronder laten we je graag weten voor welke sport wij leven, wat onze mooist behaalde prestatie is en welke producten hiervoor onze favoriet zijn.

 

Bram van Maanen

 

Mijn naam is Bram van Maanen, 22 jaar en ik woon in Deventer samen met mijn vriendin Marloes. Sporten, bewegen en voeding is een belangrijk deel van mijn leven. Ik haal veel energie uit sport door steeds aan mij zelf te werken en mijzelf te verbeteren door kennis en ervaring.

---

Op dit moment fitness ik en loop ik hard.

---

Mijn mooiste prestaties zijn niet de PR's in de sportschool maar de samenwerking en verbroedering die ik mee maakte tijdens mijn eerste StrongViking in 2018. De ervaring van het motiveren en het bij elkaar houden van mijn groep tijdens deze race was een geweldige ervaring en een prachtige prestatie omdat de meeste deelnemers geen getrainde hardlopers waren en zij wel de 19km kilometer voltooide zonder te klagen en dit in een prachtige tijd voltooide.

---

X-Talon G 235 & F-Lite 290

---

Technical Mid

RX Knee Sleeve

 

Gert Theunis

 

Hardlopen en fietsen.

---

Naast dat ik zelf fanatiek sport geef ik ook hardlooptraining en ben ik ook betrokken bij verschillende evenementen in de omgeving van Hannut.

---

Trailroc 280

---

Pro Racing Singlet

Racing Split Short

Stormshell

Pro Racing Socks

 

Han Bruins

 

Mijn naam is Han Bruins, 30 jaar en woonachtig in Lochem samen met Myrthe. Sport loopt als rode draad door mijn leven en dat zal het ook altijd blijven doen.

---

Momenteel doe ik zaalvoetbal, tennis, Crossfit, hardlopen en fietsen.

---

Mijn mooiste prestatie was in 2009. Ik was toen student aan de HAN in het tweede jaar. Wij moesten de eerstejaars studenten begeleiden met een trainingsschema voor een halve marathon in La Roche. Op de ochtend van de wedstrijd was alles geregeld en besloot ik zelf ook mee te lopen. Op dat moment voetbalde en tenniste ik veel, maar hardlopen deed ik toen nog niet echt. De mooie omgeving, hoogte meters en sfeer vond ik geweldig bij de halve marathon van La Roche. Na 1 uur en 53 minuten kwam ik binnen. Niet vanwege de tijd, maar gewoon vanwege het gevoel was het de mooiste prestatie ooit. Vanaf dat moment ben ik altijd blijven hardlopen.

---

Roclite 290 voor trailrunning. F-lite 235 voor Crossfit

---

Pro Racing Socks

R2 Oxygen

Trail 6" Short

Racing SS Shirt

Pro Racing cap

Mountain vest

 

Jeroen Schep

 

Triathlon en vooral fietsen.

---

Het mooie aan triathlon is de competitie en hiermee het beste uit jezelf halen in alle opzichten. Mijn prestaties waar ik het meest trots op ben is het voltooien van de Cinglés du Mont-Ventoux en bijna zonder fietservaring op fiets naar Zuid-Frankrijk gaan om daar te gaan werken op een camping. Het mooie aan sport is dat er zoveel aspecten aan zitten dat je jezelf altijd kunt verbeteren.

---

X-Talon 210

---

Racing SS Shirt

Trail 6" Short

Stormshell

Pro Racing Socks