Over 365 Sports

Ongeacht je sport hebben we één ding gemeen. We leven ervoor, elke dag! Een toegewijde atleet streeft ernaar elke dag het beste uit zichzelf te halen. Bij 365 Sports zijn we ervan overtuigd dat de details het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen.

 

Je niveau is niet belangrijk. Of je nu beginner bent of semi-prof. Waar je naartoe wilt, wat je wilt bereiken, daar gaat het om. Het best mogelijke uit jezelf halen. Kijk niet naar anderen, maar focus op wat jij wilt bereiken en ga ervoor!

 

TEAM 365 SPORTS

Bij 365 Sports zijn we allemaal fanatieke sporters op ons eigen niveau. Hieronder laten we je graag weten voor welke sport wij leven, wat onze mooist behaalde prestatie is en welke producten hiervoor onze favoriet zijn.

 

Bram van Maanen

Mijn naam is Bram van Maanen, 25 jaar en ik woon in Deventer samen met mijn vriendin Marloes. Sporten, bewegen en voeding is een belangrijk deel van mijn leven. Ik haal veel energie uit sport door steeds aan mij zelf te werken en mijzelf te verbeteren door kennis en ervaring.

---

Favoriete sport: Op dit moment fitness ik en loop ik hard.

---

Mijn mooiste prestaties zijn niet de PR's in de sportschool maar de samenwerking en verbroedering die ik mee maakte tijdens mijn eerste StrongViking in 2018. De ervaring van het motiveren en het bij elkaar houden van mijn groep tijdens deze race was een geweldige ervaring en een prachtige prestatie omdat de meeste deelnemers geen getrainde hardlopers waren en zij wel de 19km kilometer voltooide zonder te klagen en dit in een prachtige tijd voltooide.

---

Favoriete schoen: X-Talon G 235 & Trailfly G 300

---

Favoriete kleding:

R2V2

RX Knee Sleeve

Free Belt PRO

 

Gert Theunis

Favoriete sport: Hardlopen en fietsen.

---

Naast dat ik zelf fanatiek sport geef ik ook hardlooptraining en ben ik ook betrokken bij verschillende evenementen in de omgeving van Hannut.

---

Favoriete schoen: Trailroc 280

---

Favoriete kleding:

Pro Racing Singlet

Racing Split Short

Stormshell

Pro Racing Socks

 

Han Bruins

Mijn naam is Han Bruins, 30 jaar en woonachtig in Lochem samen met Myrthe. Sport loopt als rode draad door mijn leven en dat zal het ook altijd blijven doen.

---

Favoriete sport: Momenteel doe ik zaalvoetbal, tennis, Crossfit, hardlopen en fietsen.

---

Mijn mooiste prestatie was in 2009. Ik was toen student aan de HAN in het tweede jaar. Wij moesten de eerstejaars studenten begeleiden met een trainingsschema voor een halve marathon in La Roche. Op de ochtend van de wedstrijd was alles geregeld en besloot ik zelf ook mee te lopen. Op dat moment voetbalde en tenniste ik veel, maar hardlopen deed ik toen nog niet echt. De mooie omgeving, hoogte meters en sfeer vond ik geweldig bij de halve marathon van La Roche. Na 1 uur en 53 minuten kwam ik binnen. Niet vanwege de tijd, maar gewoon vanwege het gevoel was het de mooiste prestatie ooit. Vanaf dat moment ben ik altijd blijven hardlopen.

---

Favoriete schoen: Roclite 290 voor trailrunning. F-lite 235 voor Crossfit

---

Favoriete kleding:

Pro Racing Socks

R2 Oxygen

Trail 6" Short

Racing SS Shirt

Pro Racing cap

Mountain vest

 

Bryan Brummelman

Mijn naam is Bryan Brummelman, 22 jaar en woonachtig in Laren. Sport en bewegen speelt een belangrijk onderdeel in mijn leven.

---

Favoriete sport: Momenteel doe ik aan voetbal, fitness en hardlopen.

---

Favoriete schoen: F-Lite G 300 voor fitness en de TrailFly G 270 voor (trail)running.

---

Favoriete kleding:

Pro Racing Socks v4.0

Race Elite 6" Trail Short

Mid LSZ

Base SS T-shirt

 

Thijs Bruins

Mijn naam is Thijs Bruins, 29 jaar en ik woon in Deventer samen met mijn vriendin Esmée. In mijn vrije tijd houd ik erg van sporten en gezelligheid met familie en vrienden.

---

Favoriete sport:  Crossfit en zaalvoetbal.

---

Favoriete schoen: F-Lite G 300.

---

Favoriete kleding:

 Race Elite Short