Compressport Sokken

Ben jij op zoek naar de producten van Compressport, bijvoorbeeld sokken of speciale racesokken? 365 Sports beschikt over een ruime collecte aan producten van dit hoogwaardige merk. Compressport is namelijk de producent van kwalitatieve sportartikelen die jou optimaal ondersteunen en je helpen om jouw grenzen te verleggen tijdens het beoefenen van jouw favoriete sport. Zij gebruiken hun kennis van medische research en tests in de zwaarste condities om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bestel nu sokken van Compressport, zoals racesokken, in onze webshop en ervaar de hoge kwaliteit.

 

De voordelen van de producten van Compressport, zoals sokken

De specialisten van Compressport produceren verschillende soorten sokken, die jou stuk voor stuk op een unieke manier ondersteunen. Je kiest bijvoorbeeld voor racesokken van Compressport die zijn ontworpen voor hardlopers. Deze sokken hebben verschillende eigenschappen die de hardloper ondersteunt, namelijk:

  • Een boog van 360 graden om de voet, deze ondersteunt je optimaal tijdens het beoefenen van jouw sport.
  • 3D-dots, deze stimuleren de bloedsomloop en absorberen trillingen. Ze beschermen jouw spieren en pezen.
  • Uniek geweven vezels, deze zorgen voor thermoregulatie. Hierdoor zijn de sokken in zowel de winter als zomer te gebruiken.

De racesokken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kiest bijvoorbeeld sokken speciaal voor lange afstanden of voor lichte sokken die geschikt zijn in warmere temperaturen. Overal is aan gedacht, dus je vindt altijd wat je zoekt in onze online sportwinkel.

 

Bestel nu

Ben jij geïnteresseerd in de sokken van Compressport omdat je al lang op zoek bent naar kwalitatieve racesokken? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop en profiteer van snelle verzending. Indien je voor meer dan € 50,- aan producten bestelt, is de verzending gratis. Neem dus eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel ook andere producten die jou ondersteunen, zoals een tas of compressietubes. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of stuur een e-mail naar [email protected].