Ultimate Direction marathon vest

 Snelle levering Track & Trace

 Gepersonaliseerde kleding

 Kwalitatieve sport merken

Een Ultimate Direction marathon vest is essentieel wanneer je een marathon loopt. Het is mogelijk om een marathon binnen enkele uren te lopen, maar de meeste mensen doen er toch langer over. In dat geval is het wel zo prettig om eten en drinken mee te nemen, zodat jij in staat bent om de marathon ook daadwerkelijk uit te lopen. Een Ultimate Direction marathon vest biedt hiervoor genoeg ruimte. Ben jij geïnteresseerd? Bestel dan eenvoudig en snel in de webshop van 365 Sports.

 


Op zoek naar iets anders?

 
Een Ultimate Direction marathon vest is gemaakt voor en door atleten

Ultimate Direction spendeert veel tijd aan het testen van hun accessoires. Alle producten worden getest door atleten in zware omstandigheden. Je weet dus zeker dat Ultimate Direction over ieder detail van hun producten, zoals een marathon vest of een fastpack, heeft nagedacht en dat deze producten aan al jouw wensen en behoeften voldoen. Het marathon vest heeft bijvoorbeeld vele zakken voor spullen en meer dan genoeg ruimte voor water. Het is dan ook ideaal voor jouw volgende sportieve uitdaging.

freebelt

 

Ontvang aanvullende informatie

Wil je meer weten over een Ultimate Direction marathon vest of over ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij vertellen je graag meer over de producten in onze webshop.

Hier kan je ons vinden

Geen producten gevonden...