Retourneren en ruilen

Retourneren kan gratis binnen 14 dagen. De producten moeten ongebruikt en in goede staat worden teruggestuurd. Voor het retour sturen ontvang je van ons een retourlabel om het product via Post NL gratis retour te sturen. Na ontvangst wordt het product geruild of wordt de bestelling geannuleerd en gecrediteerd.

Retour aanmelden doe je makkelijk via ‘Mijn account’ -> Mijn bestellingen - > Bekijken -> Artikelen retourneren. Een andere optie om een retour aan te melden via [email protected] met het ordernummer, voor- en achternaam en welke producten je retour wilt sturen met daarbij de reden van retour. Na goedkeuring ontvang je een retourlabel van Post NL om het product retour te sturen.

Verstuur het artikel retour in zijn oorspronkelijke verpakking. Voeg de pakbon toe (aanwezig bij je zending). Zonder een pakbon kunnen wij geen retourzending verwerken.

Bij het omruilen gelden dezelfde voorwaarden als staat beschreven bij de verzending en levertijd hierboven. Wanneer de verzendtijd langer wordt, nemen wij hier vooraf contact over op. Wanneer je de bestelling wilt annuleren duurt het maximaal twee weken voor je geld is teruggestort. Voor al je vragen kun je terecht bij [email protected]