Retourneren en ruilen

Retourneren kan binnen 30 dagen (kosten voor gebruik retourlabel: € 4,95). De producten moeten ongebruikt en in goede staat worden teruggestuurd. Voor het retour sturen ontvang je van ons een retourlabel om het product via Post NL retour te sturen. Na ontvangst wordt de bestelling terug gestort (binnen vijf werkdagen).

Retour aanmelden doe je makkelijk via ‘Mijn account’ -> Mijn bestellingen - > Bekijken -> Artikelen retourneren. Een andere optie om een retour aan te melden via [email protected] met het ordernummer, voor- en achternaam en welke producten je retour wilt sturen met daarbij de reden van retour. Na goedkeuring ontvang je een retourlabel van Post NL om het product retour te sturen.

Verstuur het artikel retour in zijn oorspronkelijke verpakking. Voeg de pakbon toe (aanwezig bij je zending). Zonder een pakbon kunnen wij geen retourzending verwerken.

Wilt u de bestelling ruilen voor een andere maat, dan kunt u deze opnieuw bestellen op de website. De huidige bestelling kunt u retourneren zoals hierboven beschreven. 

Voor al je vragen kun je terecht bij [email protected].