Compressport 5 Panel Light Cap - White

Artikelnummer: CU00097B_001_0TU
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport 5 Panel Light Cap is een ademende, verstelbare, sport pet ontwikkeld met oog op prestaties, met ultieme ventilatie en stijl voor training en wedstrijden. 

 

Productbeschrijving 

Deze ultralichte pet, ontwikkeld met het oog op prestaties, heeft 5 afzonderlijke stoffen en een funky rand voor hoogwaardige thermoregulatie en bescherming tegen de zon tijdens je warmste runs. Geïntegreerde ventilatie aan de achterkant en zijkant zorgt voor verkoeling, terwijl ultrafijne zijpanelen het gewicht tot een minimum beperken. Een geïntegreerde zweetband rond het voorhoofd houdt onvermijdelijke transpiratie tegen als je het tempo opvoert. Het membraan op het bovenste deel is zeer ademend en biedt UV-bescherming tegen de zon, zodat je een helder hoofd kunt houden als de race warmer wordt. De pet wordt geleverd in een one-size-fits-all ontwerp met een handige schuifknop aan de achterkant voor eenvoudige aanpassing. De 5 Panel Light Cap is supermakkelijk op te vouwen en op te bergen in je zak of tas. Fris en ultra licht, dit is de perfecte pet voor zonnige trainingen en zware trail wedstrijden.

 

Voordelen van de Compressport 5 Panel Light Cap 

  • UV-bescherming op het bovenste membraan voor zorgeloos racen gedurende de hele dag.
  • Lichtgewicht en gemakkelijk opvouwbaar, zodat je hem snel kunt opbergen in een zak of vest wanneer je hem niet nodig hebt.
  • Thermo regulerende eigenschappen zodat je het koel kunt houden als het tempo omhoog gaat.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen