Compressport Aero Socks - Black/Red

Artikelnummer: XU00054B_906_0T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Aero Sock is een lichtgewicht, geventileerde en hoog uitgesneden sok om de klok te verslaan op de fiets en tijdens multi sport evenementen.

 

Productomschrijving

De nieuwe Aero Sock, waarin de technologieën van Compressport haar best presterende modellen zijn samengebracht, tilt multisport prestaties naar een heel nieuw niveau met luchtweerstaanbare snelheid. De nieuwe Aero dots bouwen een lijn van de malleolus naar de naad, sturen de luchtstroom om turbulentie aan de achterkant van de sok te verminderen, de luchtweerstand te verminderen en nog een paar Watt te besparen. De structuur is op basis van de Compressport Ultralight Sock, met vederlicht, zweet afvoerend mesh voor optimale ventilatie en thermoregulatie in warme omstandigheden. Siliconen inzetstukken rond de naad voorkomen dat het materiaal naar beneden glijdt als je van de fiets afstapt en overgaat naar het hardlopen. De revolutionaire Aero Sock is de snelste sok in het peloton en zal je nieuwe favoriete schoeisel worden, van je lokale triathlon tot aan de Ironman in Kona.

 

Voordelen van de Compressport Aero Sock

  • Bewezen aerodynamische prestaties met gestructureerd materiaal en Aero dot technologie om luchtweerstand te verminderen en snelheid te verhogen. 
  • Maximale thermoregulatie en ventilatie dankzij vederlichte mesh panelen, die helpen je voeten fris en koel te houden. 
  • Ultralichte stof rond de voet en kuit voor hoogwaardige ventilatie en comfort tijdens het racen in warme omstandigheden. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen