Compressport Aero Ss Trisuit - Zwart/Blauw

€250,00
Artikelnummer: AM00126B_911_00L
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

High-performance Trisuit met posturale ondersteuning en geïntegreerde zeem voor optimale prestaties in swim-bike-run races.

 

Productomschrijving 

Het is eerlijk om te zeggen dat triatlonkleding de afgelopen jaren enorm is geëvolueerd en Compressport heeft met haar atleten gewerkt om de nieuwe generatie Aero SS Trisuit te ontwikkelen. Alle materialen zijn beoordeeld om het gewicht te verlagen en de prestaties te verbeteren. Het resultaat is een ultralichtgewicht, aerodynamisch en ergonomisch pak uit één stuk dat erop gericht is u te helpen uw doelen te bereiken.

Gerichte compressiepanelen rond de quads en bilspieren bieden maximale ondersteuning om spiertrillingen te beperken, de bloedstroom te verbeteren en vermoeidheid te vertragen. De 3D thermo regulerende stof zorgt voor maximale controle van de lichaamstemperatuur onder alle omstandigheden. Terwijl er in de rug en mouwen speciale ventilatie is geïntegreerd, waardoor een snelle droging wordt gegarandeerd. Het pak heeft ook een micro geperforeerde, geïntegreerde pad die snel vocht afvoert om pijnlijk plekken op de fiets en hardlopen te voorkomen. De mouwen zijn voorzien van een niet-wrijvende, platte naad rond de biceps om ervoor te zorgen dat ze goed blijven zitten. De platte, doorlopende ritssluiting kan worden geopend voor extra ventilatie, maar zorgt er ook voor dat het pak heel gemakkelijk aan en uit kan; vooral handig als je het onder een zwembroek moet oprollen, of een snelle toiletstop op de vlucht nodig hebt! Het bovenlichaam overlapt de onderste helft over de buik, wat het comfort verder verbetert. Een 3-delige, niet stuiterende zak wikkelt zich van heup tot heup. Ten slotte positioneert de high-tech siliconen kruisgreep je perfect in het zadel en garandeer je dat je vol vermogen kunt neerzetten zonder naar voren te glijden. Het Aero SS Trisuit is ontworpen voor prestaties en we kunnen niet wachten om je erin te zien racen!

 

Voordelen van het Compressport Aero SS Trisuit

  • Verbeterd aerodynamisch ontwerp met pasvorm als een tweede huid en lange mouwen voor maximale effectiviteit in een tijdritpositie.
  • Geoptimaliseerd voor triatlon met lichte, geïntegreerde pad, mesh-vakken voor voeding en buitenste siliconengrip voor perfecte, slipvrije positionering op het zadel.
  • Maximale thermoregulatie dankzij specifiek microvezelweefsel en ventilatiepanelen die helpen de lichaamstemperatuur onder controle te houden tijdens intensieve inspanningen.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen