Inov-8

Inov-8 opereert in de extremiteiten van sport. U zult ons vinden in s'werelds meest veeleisende en avontuurlijke omstandigheden: alle soorten terreinen, veeleisende condities en hardcore workouts. Hoe onvoorspelbaar ook.

Van onze roots in de Britse heuvels tot avonturen in de woestijnen van Antartica en de Sahara vonden we één echte waarheid: de interactie van de atleten met de ondergrond is de belangrijkste factor bij het ontwikkelen van onze producten.

Door de jaren heen hebben we onze producten geoptimaliseerd om aan de behoeften van alle terreinen te voldoen. Momenteel hebben we de mogelijkheid om u een compleet assortiment voor all terrain running te bieden.
De huidige collectie is onder verdeeld in extreme, multi terrain, trail, road en performance training producten. Ieder zool type is heel specifiek ontwikkelt voor één van deze categorieën; bijvoorbeeld de X-Talon en Mudclaw voor extreme, de roclite voor multi terrain, de terraclaw en Race Ultra voor trail, de road x Treme voor road en de F-Lite en Fastlift voor performance training.