Compressport Hybrid Seamless Hurricane Pants Zwart Hardloopbroek

€100,00
Artikelnummer: AU00017B_990_0XS
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Hybrid Seamless Hurricane Pants is een hardloopbroek met optimale thermoregulatie en speciale panelen aan de voorzijde voor windbescherming.

 

Productomschrijving

De Hybrid Seamless Pants bieden optimale thermoregulatie. Ook ben je beschermd tegen de wind door speciale panelen aan de voorzijde. Het is de perfecte balans tussen ademend vermogen, bescherming en bewegingsvrijheid.

Als je meestal binnen blijft als de wind opsteekt, zal de nieuwe Hybrid Seamless Hurricane Pant je van gedachten doen veranderen. Het hoogtepunt van deze multi sportbroek is ons kenmerkende Hurricane windblock-membraan, dat aan de voorkant is verdubbeld: het ultieme schild om je door de gierende storm heen te houden.

De thermoregulerende microvezel stof voert zweet en vocht snel af om je droog en warm te houden, zelfs wanneer de intensiteit wordt opgevoerd. De boven- en onderkant zijn verstelbaar en de vorm is iets wijder aan de benen voor perfect comfort, om zo te dragen of over een compressieshort. De omgeslagen tailleband is voorzien van een trekkoord, en de steekzakken aan beide kanten zijn perfect om handen of sleutels in te steken. De knopen bij de enkels kunnen worden aangetrokken om je te beschermen tegen koude wind, terwijl de reflecterende details je helpen zichtbaar te blijven als de zon ondergaat.

Of je nu een bergwandeling maakt, een winterse trainingssessie gaat doen of 's avonds een lange duurloop plant, deze high performance broek is de perfecte mix van bescherming, thermoregulatie en comfort. De wind kan je nu niet meer tegenhouden.

 

Voordelen van de Compressport Hybrid Seamless Hurricane Pants

  • Ultiem windbescherming dankzij het dubbele Hurricane windblock membraan aan de voorkant en verstelknopen bij de enkels. 
  • Uitstekende thermoregulatie dankzij een zeer functioneel microvezelweefsel dat zweet en vocht snel afvoert. 
  • Een perfecte balans tussen bescherming, ademend vermogen en bewegingsvrijheid voor veelzijdig multi sportief gebruik. 

 

Wasinstructies

Gewicht: 226 gram
Materiaal: FRONT PANEL: 93%PA, 7%EA SEAMLESS: 60%PA, 36%PES, 4%EA
0 sterren op basis van 0 beoordelingen