Compressport Pro Racing Socks v4.0 Bike - White/Alloy

Artikelnummer: XU00049B_090_0T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks v4.0 Bike zijn hoog uitgesneden, stijlvolle sokken voor het fietsen met verbeterde aerodynamische prestaties en geoptimaliseerde ventilatie om nog sneller en comfortabeler te fietsen.

 

Productomschrijving

De gloednieuwe Pro Racing Sock Bike is van top tot teen opnieuw ontworpen voor verbeterde aerodynamische prestaties en comfort, en biedt nieuwe niveaus van ondersteuning, snelheid en ventilatie voor lange dagen in het zadel. Een gestreept weefsel rond de voet en aan de achterkant van de sok voert zweet en vocht snel af om de voeten altijd koel en droog te houden. De zijkanten van de sok zijn voorzien van de gloednieuwe Aero.dots technologie vanaf de enkel tot aan de naad, waardoor de luchtstroom wordt gericht om turbulentie aan de achterkant van de sok te verminderen en de luchtweerstand te verminderen als de snelheid toeneemt.

 

Voordelen van de Compressport Pro Racing Socks v4.0 Bike

  • Verbeterde aerodynamica dankzij een fietspecifieke, verhoogde sok hoogste en Aero. dot technologie om luchtweerstand te verminderen. 
  • Strakke ondersteuning van de voetboog om de terugstroom te activeren en de bloedstroom te stimuleren tijdens de inspanning, waardoor de prestaties verbeteren. 
  • Hoog comfort tijdens lange dagen in het zadel dankzij een hoog ademend vermogen, ventilatie en een ergonomische pasvorm. 

 

Wasinstructies

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen