Ultimate Direction

 

Ultimate Direction ontwikkelt sinds 1985 diverse accessoires voor trailrunning en andere outdoor activiteiten. UD is vanaf de start groot geweest in heuptassen met drinkflessen. Tegenwoordig is Ultimate Direction marktleider in Amerika op het gebied van trailvesten. Je vindt verschillende accessoires van Ultimate Direction bij 365 Sports. Bekijk onze uitgebreide collectie en bestel direct.

 

Hoe ontwikkelt Ultimate Direction hun accessoires

Alle accessoires van Ultimate Direction zijn ontwikkeld door en voor atleten. Een aantal van de beste trailrunners ter wereld zijn betrokken bij de ontwikkeling van de producten. Het was bijvoorbeeld het eerste merk dat met een specifiek trailrunvest voor dames op de markt kwam, de Jenny-collectie. Daarnaast heeft UD ook vesten gemaakt in samenwerking met Scott Jurek, Anton Krupicka en Peter Bakwin. Ultimate Direction steekt veel tijd in tests door de atleten, wat resulteert in geweldig materiaal voor de meest extreme omstandigheden.

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek het uitgebreide assortiment aan accessoires van Ultimate Direction. Heb je een product gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Bestel deze direct en geniet van snelle verzending. Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected].