Inov-8 Mudclaw 300 OCR En Survivalschoen - Blauw/Geel

Artikelnummer: 000771-BLYW-P-01-06.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Met de Inov-8 Mudclaw 300 kan je met veel vertrouwen over de meest extreme en modderige terreinen rennen.

 

Productomschrijving

De Inov-8 Mudclaw 300 heeft enorme grip door 8 mm noppen die zich vast graven in de ondergrond. De zool en noppen zijn zo ontworpen dat dat het modder ook weer makkelijk tussen de noppen weg gaat. 

De zool van de Mudclaw 300 bestaat uit twee types rubber, namelijk sticky en hard rubber. Sticky zorgt voor wat extra 'kleverigheid' en het harde rubber zorgt ervoor dat de noppen zich nog beter ingraven in de zool.

Ook voor in de touwen tijdens je obstakel- of survivalrun doet deze schoen het goed. Dankzij de ropetec aan de binnen en buitenzijde in het midden van de schoen heb je meer grip en duurzaamheid in de touwen. In combinatie met de bumper rondom de schoen en het ballistic nylon bovenwerk is het duurzame schoen voor obstakel- en survivalrunning.

De X-Talon's en Mudclaw zijn beide geschikt over extreem terrein en in de touwen. Het grote verschil is dat de Mudclaw een andere plaat in de tussenzool heeft. Dit zorgt voor meer stevigheid en bescherming tegen rotsen en stenen vanuit de grond. 

Opzoek naar iets meer bescherming en stevigheid, kies dan voor de Mudclaw 300, op zoek naar wat meer gevoel met de ondergrond en zo licht mogelijk? Kies dan voor één van de X-Talon's.

 

Voordelen Mudclaw 300

  • Extreem veel grip in modder en ruig terrein
  • Extra bescherming voor in de touwen
  • Het modder gaat makkelijk tussen de noppen weg door speciale inkepingen
Pasvorm: 2 (Precision Fit)
Heeldrop: 6mm
Voetbed: 6mm
Noppen: 8mm
Middenzool: Injected EVA
Shank: N/A
Materiaal Buitenzool: Inov-8 Rubber
Gewicht: 300 gram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen