Inov-8 MudTalon Speed - Heren - Black/Yellow

Artikelnummer: 001146-BKYW-P-001-06
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De INOV8 MudTalon Speed is een lichtgewicht, snelle trail- en fellrunning schoen met uitstekende grip. Perfect voor hardlopen op zachte en modderige terreinen.

 

Productomschrijving

Ga de strijd aan met de modder in de MUDTALON SPEED. Deze schoen is ontworpen voor snelle prestaties op zachte trails en modderige heuvels. Gebaseerd op het succes van de iconische X-TALON en MUDCLAW series, tilt de MUDTALON SPEED grip, comfort en prestaties naar een hoger niveau.

De STICKYGRIP™ buitenzool is uitgerust met 8 mm lange lamellen die diep in de modder graven en deze snel weer loslaten, zodat je efficiënt en licht blijft lopen. Deze klauwachtige lamellen bieden ook uitzonderlijke grip op natte rotsen, waardoor de schoen ideaal is voor hardlopen op heuvels en in de bergen.

De POWERFLOW PRO middenzool, in combinatie met het BOOMERANG voetbed, biedt de perfecte balans tussen demping en energieteruggave. Dit zorgt voor comfort en stuwkracht, zonder dat je het essentiële grondgevoel verliest tijdens runs over oneffen terrein.

De MUDTALON SPEED biedt ook bescherming met een flexibele rotsplaat en een teenbeschermer, waardoor je veilig blijft op scherpe stenen en ander gevaarlijk terrein. De anatomische vorm van de schoen volgt de natuurlijke contouren van je voet, met een nauwsluitende hiel en bredere tenen voor een comfortabel, veilig gevoel.

Met twee pasvormopties - Precision Fit (P-Fit) voor een nauwkeurige, wendbare pasvorm en Wide Fit (W-Fit) voor extra ruimte en comfort - biedt de MUDTALON SPEED flexibiliteit voor verschillende voettypen en behoeften.

 

Voordelen van de INOV8 MudTalon Speed

  • STICKYGRIP™ buitenzool: 8 mm lamellen voor superieure grip op modder en natte rotsen.
  • POWERFLOW PRO middenzool: Optimale demping en energieteruggave.
  • Flexibele rotsplaat: Bescherming tegen scherpe stenen zonder bewegingsbeperking.
  • Twee pasvormopties: Precision Fit voor nauwkeurige controle, Wide Fit voor extra comfort.
  • Lichtgewicht ontwerp: Gemaakt voor snelheid op zachte en modderige ondergrond.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen