Inov-8 MudTalon Speed - Dames - Burgundy/Coral

Artikelnummer: 001147-BUCO-P-001-05.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Inov8 MudTalon Speed is een lichtgewicht, snel aanvoelende, grippy trail- en fellrunning schoen. Perfect voor hardlopen op zacht en modderig terrein.

 

Productomschrijving

Ga de modder te lijf met de MUDTALON SPEED, een schoen die gemaakt is voor hardlopen over trails met zachte ondergrond en modderige heuvels. De MUDTALON SPEED bouwt voort op het wereldwijde succes van de iconische X-TALON en MUDCLAW series en combineert het beste van beide om grip, comfort en prestaties naar een nieuw niveau te tillen.

Met de vertrouwde STICKYGRIP™ buitenzool heeft de MUDTALON SPEED 8 mm lange lamellen om door de modder te graven. Deze klauwachtige lamellen zijn uniek gepositioneerd en laten de modder net zo snel weer los. De STICKYGRIP™-rubber klampt zich ook vast aan nat gesteente, voor de ultieme grip voor hardlopen op heuvels of bergen.

De schoen heeft de perfecte mix van demping en bounce, geleverd door een superlicht POWERFLOW PRO middenzoolschuim dat samenwerkt met het BOOMERANG voetbed. Dit geweldige comfort en stuwkracht onder de voeten is zo gebouwd dat je nog steeds het grondgevoel hebt dat je nodig hebt als je over oneffen, gevaarlijk terrein rent.

Er is ook bescherming ingebouwd in de MUDTALON SPEED. Een nieuwe flexibele rotsplaat en teenbeschermer beschermen je tegen scherpe stenen en gevaar, zonder je voet op wat voor manier dan ook te beperken.

De gloednieuwe anatomische vorm van de MUDTALON SPEED volgt de natuurlijke contouren van je voet, sluit aan bij de hiel en wordt breder bij de tenen voor een veilig, comfortabel gevoel. Daarbij zijn er twee nieuwe specifieke pasvormen voor de MUDTALON SPEED - Precision Fit en Wide Fit. Het grootste verschil tussen de twee pasvormen is de breedte bij de tenen, waarbij de Wide fit breder is.

Kies voor de Precision Fit (P-Fit) als je smalle voeten hebt of als je van een nauwer, zekerder gevoel houdt. Het zorgt voor meer wendbaarheid en souplesse tijdens het hardlopen en contouren trekken over steil of lastig terrein.

Ga voor de Wide Fit (W-Fit) als je bredere voeten hebt of als je houdt van een extra comfortabel gevoel met meer bewegingsruimte voor de tenen. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het hardlopen over langere afstanden, wanneer tenen vaak kunnen opzwellen.

Vlieg snel over drassige grond of rotsachtige bergpaden in de super gripvolle MUDTALON SPEED. Een schoen voor snelle trainingen en wedstrijden.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen