Compressport No Show Socks - Black/Red

Artikelnummer: XU00045B_906_0T3
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport No Show Sock is ontworpen voor optimale thermoregulatie en stijl, van de racebeurs tot in de plaatselijke supermarkt.

 

Productomschrijving

De Compressport No Show Socks zijn de ultieme optie voor zomerse vrijetijdsactiviteiten, dankzij de integratie van de Compressport technologieën in een kleine verpakking. De klassieke luchtige geweven ontwerp voert zweet en vocht snel af. Het ergonomische ontwerp sluit nauw aan voor optimaal comfort, maar blijft verborgen onder uw schoenen, zodat u ze gemakkelijk kunt combineren met uw favoriete zomerkleding. De strakke boog bij de voorvoet voorkomt dat het materiaal gaat draaien en vervelende blaren worden voorkomen. De kenmerkende 3D. Dots activeren de microcirculatie op je voetzolen voor uitzonderlijke lichtheid de hele dag lang.

 

Voordelen van de Compressport No Show Socks

  • Voorkomt hot spots dankzij specifieke vezels op specifieke plaatsen die voorkomen dat je voeten warm aanvoelen en verbranden tijdens het hardlopen. 
  • Antislip technologie die voorkomt dat de stof verschuift of zich dubbel vouwt tijdens het hardlopen en die de grip van de voet in de schoen vergroot. 
  • Ademende en zeer goed ventilerende stof, die ervoor zorgt dat zweet en vocht snel worden afgevoerd, zodat de voeten fris en droog blijven. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen