Compressport Pro Marathon Socks V2.0 - Black/White

Artikelnummer: SMCU3789002T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Marathon Socks V2.0 is een crew-cut hardloopsok met geïntegreerde PTFE-vezels en antislipband om oververhitte huid en blaren tijdens langere wedstrijden te voorkomen.

 

Productomschrijving

Als de eerste versie van onze anti-blaar Pro Marathon Sok je beviel, dan zul je dol zijn op dit vernieuwde model, ontworpen om je een nog frissere en comfortabelere hardloopervaring te geven. Met een hogere concentratie PTFE-garen, vooral in de volledige teenruimte, is de stof van deze hoogwaardige hardloopsokken ontworpen om minder wrijving, schuurplekken en oververhitting te veroorzaken tijdens inspanningen, waardoor het risico op hete zolen en pijnlijke blaren sterk wordt verminderd. Naast de no-slip 3D.dots onder de voet, zijn ze ook uitgerust met een nieuwe anti-slip band achter de voetholte, speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat de voet beweegt in de schoen en warmte genereert. Deze band is geweven van gekleurd garen, is gemakkelijk te herkennen aan de contrasterende kleur en helpt je zelfs om je nieuwe favoriete sokken uit de stapel te pikken. Onze populaire ondersteuning van de voetholte biedt compressie van medische kwaliteit om de doorbloeding te stimuleren en te voorkomen dat het materiaal gaat draaien en vouwen, terwijl de versterkte achillesband extra ondersteuning biedt als de kilometers toenemen. De bovenkant van de voet en de middelgedeelte ademen meer dan ooit en zijn voorzien van onze gestreepte technische weving voor maximale ventilatie en vochtafvoer wanneer het tempo en de temperatuur stijgen. Of je nu een professionele atleet bent of iemand die gewoon van hardlopen houdt, deze performance sportsokken zijn het ultieme antwoord op brandende zolen en vervelende blaren. Dus trek ze aan en schrijf je in voor die marathon die je altijd al wilde doen.

 

Voordelen van de Pro Marathon Socks V2.0

  • Hoogwaardige blaarpreventie dankzij antibacteriële PTFE-vezels die het risico op oververhitting, irritatie en schuurplekken verminderen.

  • Antisliptechnologieën waaronder een speciale band rond de voet om te voorkomen dat de stof verschuift of vouwt tijdens het hardlopen en om de grip van de voet in de schoen te verbeteren

  • Uitzonderlijk 360° ademend en ventilerend vermogen dankzij ultradunne vezels en meshpanelen, waardoor je voeten zelfs in warme omstandigheden fris en droog blijven

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen