Compressport R2 Aero - Black/Red

Artikelnummer: SU00049B_906_0T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De nieuwe Compressport R2 Aero is opnieuw ontworpen op basis van de iconische R2v2 voor ongeëvenaarde aerodynamica. Niets zal je tegenhouden. 

 

Productbeschrijving 

Het is geen geheim dat de Compressport R2v2 een revolutie betekende voor sportkleding, een nieuwe standaard zette voor compressie sleeves en daarmee een plaats op talloze podia verdiende. De Compressport R2 Aero gaat nog verder, ontwikkeld in een windtunnel gebruikt door Formule 1 raceteams, het is Compressport haar meest aerodynamische compressie sleeve ooit. Een combinatie van de unieke Aero.Stripes en Aero.Dots zorgen voor microturbulentie aan de voorkant van de kuit en vermindert de luchtweerstand, terwijl ventilatiestrepen aan de achterkant de boel koel houdt, zelfs als het warm is. En omdat dit een R2 sleeve is, zorgt het ook voor optimaal comfort en ondersteuning. Met het testen van de R2 Aero bleek het vermogen met zeven tot acht watt toe te nemen in vergelijking met fietsen zonder sleeves. Over lange afstanden zoals de 180 km die je tijdens een Ironman® op de pedalen doorbrengt, bespaar je niet alleen seconden, maar ook minuten. En wanneer elke seconde telt, telt een minuut echt.

 

Voordelen van de Compressport R2 Aero 

  • Bewezen aerodynamische prestaties met Aero.Stripes en Aero.Dots technolige om weerstand te verminderen en snelheid te vergroten. 
  • Ultralichte stof rond de kuit voor krachtige ventilatie en comfort tijdens het racen in warme omstandigheden. 
  • Spierondersteuning op hoog niveau voor de kuiten, waardoor de kans op blessures en kramp afneemt door gerichte 360 graden compressie.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen