Compressport R2 Oxygen - White/Safety Yellow/Neon Pink

€50,00
Artikelnummer: SU00048B0025T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De nieuwe Compressport R2 Oxygen is een van de lichtste compressie sleeves op de markt, met een minimaal gewicht en maximale ondersteuning voor de meest extreme omstandigheden. 

 

Productomschrijving

Van de lava velden van Kona tot het verschroeide zand van de Sahara, sommige wedstrijden vereisen niets minder dan de ultieme prestatie-uitrusting. Gelukkig heeft Compressport de nieuwe R2 Oxygen ontwikkeld. Als een ultralichte versie op de iconische R2v2 is deze ontwikkeld, en gemaakt met lange afstanden en extreme omstandigheden in gedachten, is dit niet alleen de lichtste calf sleeve die Compressport maakt.. het is ook de lichtste calf sleeve op de markt met een gewicht van slechts 15 gram. 

Sneldrogende mesh panelen zorgen voor 360° ventilatie, terwijl het ultra-zachte lichtgewicht garen een tweede huidgevoel geeft, zodat je nauwelijks merkt dat je ze draagt. Van de ultradunne vezels is bewezen is bewezen dat ze alle compressie-eigenschappen behouden en optimale ondersteuning aan de kuiten biedt, terwijl ze spiertrillingen en schade beperken. Voor extra comfort wanneer je dat het meest nodig hebt, zijn de ventilatiestrepen aan de achterkant geleidelijk uit elkaar geplaats om mee te groeien met je spieren wanneer ze opzwellen tijdens langdurige inspanningen. En voor wie in het donker loopt, is er ook een reflecterend logo toegevoegd aan de achterkant van de sleeve. 

 

Voordelen van de Compressport R2 Oxygen

  • Verbeterde prestaties door minder spiertrillingen, waardoor u snelheid en intensiteit langer kunt vasthouden tijdens inspanningen. 
  • Spierondersteuning op hoog niveau voor de kuiten, waardoor de kans op blessures en kramp afneemt door gerichte compressie van 360°. 
  • 360° ventilatie met sneldrogende meshpanelen, waardoor uw kuiten droog en koel blijven in de warmste omstandigheden. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen