Inov-8 Racepac 4 - Black

Artikelnummer: 001129-BK-001-Std
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Hardloop hydratatievest voor korte trainingslopen of races tot een halve marathon. De Racepac 4 biedt ruimte voor tot 4 liter vloeistof, uitrusting en voeding.

 

Productomschrijving

Draag alles wat je nodig hebt voor korte trainingslopen en races met de Racepac 4. Dit vest kan tot vier liter vloeistof, uitrusting en voeding bevatten, waardoor het ideaal is voor kortere trailraces tot halve marathon afstand.

De Racepac 4 biedt comfortabele ruimte voor twee 500 ml softflasks in de voorvakken of een twee-liter hydratatiereservoir in het hoofdvak aan de achterkant (flasks en reservoir apart verkrijgbaar). Dit achtervak kan ook uitrusting en voeding bevatten, met of zonder reservoir erin.

Houd je waardevolle spullen en essentiële uitrusting/voeding bij de hand met drie snel toegankelijke vakken aan de voorkant van het vest (waarvan één met rits). Deze vakken zijn doordacht ontworpen, zodat je gemakkelijk bij je gel kunt of je telefoon kunt pakken voor die selfie op de top!

Het ademende luchtgaas aan de binnenkant van het vest werkt hard om zweet af te voeren, waardoor je comfortabel blijft tijdens je run. Alle hoofdmateriaal van de Racepac 4 bevat gerecycled materiaal.

De Racepac 4 is verkrijgbaar in één maat, met verstelbanden en een elastische borstriem die je in staat stellen om de perfecte, stuitervrije pasvorm te vinden. Er zijn ook stokbevestigingsbanden aan de voorkant van het vest voor die heuvelachtige runs.

 

Voordelen van de Racepac 4

  • Ruime capaciteit: Biedt plaats voor tot vier liter vloeistof, uitrusting en voeding.
  • Flexibele hydratatie-opties: Voorvakken hebben ruimte voor twee 500 ml softflasks en in het hoofdvak past een twee-liter hydratatiereservoir.
  • Snel toegankelijk: Drie snel toegankelijke vakken aan de voorkant, waarvan één met rits, voor eenvoudige toegang tot je benodigdheden.
  • Comfortabel en ademend: Ademend luchtgaas voert zweet af en houdt je comfortabel.
  • Aanpasbare pasvorm: Verstelbanden en elastische borstriem voor een stuitervrije pasvorm.
  • Veelzijdigheid: Stokbevestigingsbanden voor heuvelachtige runs.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen