Inov-8 RocFly G 390 GTX - Dames - Pine/Teal/Slate

€195,00
Artikelnummer: 001102-PITLST-S-01-03
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Inov-8 Rocfly G 390 GTX is de eerste waterdichte wandelschoen met Graphene schuim, die je voeten een boost geven, zodat je verder kunt wandelen dan ooit tevoren.

 

Productomschrijving

De nieuwe waterdichte RocFly G 390 GTX maakt gebruik van een unieke Graphene G-Fly schuim die je voeten een boost geven, zodat je verder kunt wandelen dan ooit tevoren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat het 's werelds eerste schuim 25% meer energieteruggave levert en zijn optimale niveaus van terugvering en demping onder de voet langer behoudt, dankzij de infusie van het sterkste wondermateriaal van de planeet.

De schoen heeft ook een baanbrekende ADAPTER-FLEX™-groef die hem in staat stelt zich aan te passen aan en te reageren op het terrein met het type behendigheid dat gewoonlijk is voorbehouden aan trailrunning schoenen.

Graphene- Grip rubber zorgt voor de sterkste tractie ter wereld op alle soorten ondergrond, die wordt gecombineerd met een waterproof GORE-TEX membraan, houdt de voeten droog en comfortabel.

Dit alles bij een gewicht van slechts 390g. Bereid je voor op eindeloos avontuur.

 

Voordelen van de Inov-8 RocFly G 390 GTX

  • Graphene verbeterde G-FLY foam zorgt voor comfort en energieteruggave, zodat je verder kunt wandelen dan ooit tevoren.
  • GORE-TEX waterdichtheid houdt de voeten droog en comfortabel. 
  • 4mm Graphene verbeterde groeven leveren stevige en precieze grip.  

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen