Inov-8 Roclite 315 GTX - Dames - Navy/Purple

€170,00
Artikelnummer: 001020-NYPL-M-01-08.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Een langverwachte evolutie van de klassieke Roclite G 315 GTX, een lichtgewicht waterdichte schoen die wordt vertrouwd door zowel wandelaars als hardlopers over de hele wereld.

 

Productomschrijving

De Roclite G 315 GTX V2 is de langverwachte evolutie van de klassieke Roclite G 315 GTX. Een lichtgewicht waterdichte schoen die wordt vertrouwd door zowel wandelaars als hardlopers over de hele wereld. Nu met een verbeterde pasvorm aan het bovenwerk en meer ademend comfort is de fris ogende V2 klaar voor trail- en bergavonturen op alle soorten terrein. Van zachte modder tot aan de rotsen, deze schoen doet het allemaal met verbeterde G-GRIP rubber en 6mm noppen voor ’s werelds sterkste grip en GORE-TEX bescherming om de voeten droog en comfortabel te houden. De POWERFLOW tussenzool heeft 10% betere schokopname en geeft 15% meer terug dan standaard tussenzolen.  

 

Voordelen van de Inov-8 Roclite G 315 GTX V2

  • De G-Grip zorgt voor een 50% elastischer, sterkere en duurzamere buitenzool.
  • Veelzijdige tractie: van modder tot natte bergrotsen en harde paden, de klassieke 6mm ROCLITE-noppen bieden grip op alles.
  • 8 mm drop en de POWERFLOW MAX middenzool biedt meer comfort en bescherming onder de voet tegen rotsen en zorgt voor extra demping.
  • GORE-TEX technologie levert ultieme waterdichte bescherming en 365 klimaatcomfort in de schoen.
  • Ademend comfort waardoor het perfect is voor zowel wandelen, hardlopen of beide.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen