Inov-8 Roclite Ultra G 320 - Heren - Black/Green

€170,00
Artikelnummer: 001079-BKGR-M-01-12
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Inov-8 Roclite Ultra G 320 is de eerste schoen met Graphene in zowel het rubber als het schuim en is ontworpen om lopers verder te brengen dan hun afstand limieten - ongeacht het terrein. 

 

Productomschrijving 

De super-duurzame 6mm GRAPHENE-GRIP lamellen bijten zich vast in alle terreinen, van harde rots tot zacht moeras. Het G-FLY Graphene cushioned foam zorgt voor 25% meer energieteruggave die langer meegaat, terwijl een supersterk nieuw mesh bovenwerk, flexibele rockplate en versterkte teenbumper de voeten beschermen. Een evolutie van de ROCLITE G 275, met verbeterde bounce, demping en bescherming om meer kilometers te maken.

 

Voordelen van de Inov-8 Roclite Ultra G 320 

  • Rubber versterkt met Graphene levert 's werelds sterkste grip. 50% sterker, 50% elastischer, 50% slijtvaster. 
  • De 6mm diepe Roclite lamellen staan bekend om hun veelzijdigheid en houden stand op alle soorten terrein, hoe hard of zacht het terrein ook is. Ze zijn zorgvuldig geplaats om te voorkomen dat vuil aan de buitenzool blijft kleven. 
  • Het met Graphene versterkte G-FLY schuim is beter bestand tegen slijtage. Het behoudt zijn dikte en optimale niveau van energieteruggave langer, zodat hardlopers zich sneller en frisser voelen over grotere afstanden. 
  • Het Boomerang Footbed heeft honderden geëxpandeerde TPU-korrels die samenpersen en terugveren voor meer energieteruggave- en meer demping - dan standaard inlegzolen. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen