Inov-8 Stormshell FZ V2 - Heren - Blue Grey

€185,00
Artikelnummer: 001113-BG-001-0XS
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Lichtgewicht en waterdicht hardloopjack voor wedstrijden en intensieve training. Zeer ademend materiaal en compact op te bergen in eigen zak.

 

Productinformatie

Blijf droog tijdens de zwaarste regenval met de STORMSHELL V2, een hoogwaardig waterdicht hardloopjack dat is ontworpen voor intensieve trainingen en wedstrijden. Het jack biedt optimale bescherming tegen wind en regen, zodat je je kunt concentreren op je prestaties zonder afgeleid te worden door de weersomstandigheden.

Gemaakt van Pertex Shield 2.5-laags waterdicht materiaal, is de STORMSHELL V2 waterafstotend tot 20.000 mm. Dit betekent dat je zelfs tijdens hevige stortbuien en sneeuw droog blijft. Dankzij de volledig getapete naden voldoet het jack aan alle eisen voor races waarbij je verplicht bent een waterdicht jack mee te nemen.

Naast de uitstekende waterdichte eigenschappen is de STORMSHELL V2 ook uitermate ademend. Het jack zorgt ervoor dat zweet gemakkelijk kan verdampen, wat helpt bij het reguleren van je lichaamstemperatuur tijdens intensieve oefeningen.

Wanneer nodig, kun je de verstelbare capuchon omhoog trekken om je gezicht en oren te beschermen tegen wind en regen. De capuchon heeft een met draad versterkte piek die voorkomt dat water in je ogen druppelt, en biedt voldoende ruimte om een hoofdlampje onder te dragen.

De STORMSHELL is superlicht van gewicht en kan compact worden opgeborgen in zijn eigen zak wanneer je hem niet nodig hebt. Dit maakt het jack ideaal om mee te nemen in een racevest of heupzakje. De zak van het jack is ook handig voor het veilig opbergen van waardevolle spullen tijdens het hardlopen.

Gemaakt met geavanceerde materialen en specifiek ontworpen voor langeafstandslopen in nat weer, is de STORMSHELL V2 het betrouwbare jack dat je beschermt tegen wind en regen, zodat jij je kunt concentreren op je prestaties.

 

Voordelen van STORMSHELL V2:

  • Waterafstotend tot 20.000 mm HH, ideaal voor zware regenval.
  • Volledig getapete naden voldoen aan race-eisen voor waterdichte kleding.
  • Hoog ademend vermogen om zweet effectief af te voeren.
  • Verstelbare capuchon met draadversterkte piek voor bescherming tegen weerselementen.
  • Superlichtgewicht en compact op te bergen voor gemakkelijk transport.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen