Inov-8 TrailFly - Heren - Blue Grey/Black/Slate

€150,00
Artikelnummer: 001148-BGBKST-S-001-06
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Inov8 TrailFly is een trailschoen voor trainingslopen op harde/rotsige ondergrond. Perfect voor dagelijkse training & langere trailwedstrijden.

 

Productomschrijving

Ren elke dag op harde, droge en rotsachtige trails in de TRAILFLY, je nieuwe schoen voor trainingslopen en langere trailraces.

De 4 mm rubberen noppen van de TRAILFLY zijn perfect voor het grijpen van rotsen en harde, droge ondergrond. Deze slijtvaste noppen zijn zo geplaatst dat de schoen sneller is, doordat ze je helpen af te zetten bij de teen en je helpen sneller af te remmen bij de hiel. De GRAPHENE-GRIP rubberen buitenzool is ook verbeterd ten opzichte van vorige modellen voor betere tractie in natte omstandigheden.

De gloednieuwe anatomische vorm van de TRAILFLY volgt de natuurlijke contouren van je voet, sluit aan bij de hiel en wordt breder bij de tenen voor een veilig, comfortabel gevoel. Er zijn twee specifieke pasvormen - Standard en Wide. Ga voor de Wide Fit als je bredere voeten hebt of als je een extra comfortabel gevoel wilt met meer bewegingsruimte voor je tenen. Het zorgt voor meer comfort als je langere afstanden loopt, wanneer tenen vaak kunnen opzwellen.

De TRAILFLY heeft een dikkere schuimlaag in vergelijking met zijn snellere neefje, de TRAILFLY SPEED. Dankzij deze extra demping kun je verder rennen en je langer fris voelen, terwijl je toch het grondgevoel behoudt dat je nodig hebt als je op technisch terrein rent.

Een flexibele META-SHANK rotsplaat beschermt je tegen pijnlijke scherpe stenen en boomwortels onder je voeten, zodat je vol vertrouwen over de meest uitdagende terreinen kunt lopen.

De TRAILFLY is ideaal voor trailrunning in de zomer en bij droog weer en is een comfortabele trainingsschoen voor elke dag die je niet meer uit wilt doen. Gebruik hem voor dagelijks hardlopen of zelfs voor ultramarathons en geniet van een comfortabele en beschermende rit.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen