Inov-8 TrailFly Speed - Dames - Aqua/Purple

€160,00
Artikelnummer: 001151-AQPL-W-001-05.5
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Inov8 TrailFly Speed is een trailschoen ontworpen voor hardlopen op harde trails. Perfect voor wedstrijden, tempo's en snelheidswerk.

 

Productomschrijving

Wie zei dat trailrunning langzaam moet zijn? Ontketen je innerlijke dier en vlieg over de grond in de TRAILFLY SPEED: trail raceschoenen voor harde en rotsachtige ondergrond.

De TRAILFLY SPEED heeft een gloednieuwe, anatomische vorm en volgt de natuurlijke contouren van je voet. De schoen sluit goed aan bij de hiel, waardoor je je opgesloten voelt, en wordt dan wijder zodat je tenen kunnen spreiden. Dit geeft een comfortabel, veilig en responsief gevoel terwijl je over technische trails raast.

De TRAILFLY SPEED is perfect voor snellere trainingen en helpt je bij tempo en snelheidstrainingen. Dankzij het lichtgewicht ontwerp (gemiddeld slechts 270 gram in alle maten) kun je er ook in racen.

Met een drop van 4 mm biedt de schoen de perfecte balans tussen een natuurlijk gevoel en demping. POWERFLOW PRO schuim zorgt voor precies de juiste hoeveelheid veerkracht, in combinatie met een BOOMERANG FOOTBED voor een hoge energieteruggave.

De TRAILFLY SPEED heeft 4 mm rubberen noppen die zorgvuldig in meerdere richtingen zijn geplaatst. Deze noppen verbeteren de grip, voeren brokstukken snel af, geven je meer stuwkracht bij het afzetten en helpen je bij het remmen bij de hiel. Het met grafeen versterkte rubber geeft je een hardere, stevige grip en tractie op harde, rotsachtige ondergrond. De samenstelling van dit rubber is ook verbeterd ten opzichte van eerdere TRAILFLY-modellen, waardoor je meer grip hebt in natte omstandigheden.

Tem de trails in de TRAILFLY SPEED. De ultieme trail raceschoen voor harde ondergrond.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen