Compressport Tri Postural Aero Tank Top W - Columbia/Evening Primrose

Artikelnummer: AW00137B_544_00M
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Tri Postural Aero SS Top is een thermo regulerende, tweede huid triatlontop voor dames voor training en wedstrijden. Geoptimaliseerd in de windtunnel met professionele atleten voor aerodynamische topprestaties. 

 

Productbeschrijving 

De nieuwe Aero SS top is gemaakt van sneldrogend lycra en zit als een tweede huid, zodat je geen seconde verliest van de start tot de finish. De stof gebruikt technologieën van de hoogwaardige Compressport Aero Socks en is gestructureerd om de luchtweerstand te verminderen. Gestructureerde lijnen op de mouwen, borst en schouders en doelgerichte Aero.Dots sturen de luchtstroom en besparen kostbare watts op het parcours. Thermoregulatie en hitte bescherming op topniveau houden je koel en fris wanneer de intensiteit toeneemt, geholpen door ventilatiebanden op de rug om overtollig vocht snel af te voeren wanneer je uit het water komt. Het strakke, naadloze mouwontwerp biedt een optimaal bereik van de schouderbeweging in alle disciplines en is extra lang voor een betere aerodynamica. Twee achterzakken houden alle belangrijke extra voeding vast, met aan beide kanten openingen voor gemakkelijke toegang. En in de binnenzak op de borst pas gemakkelijk een gel voor het loopgedeelte. Deze Tri-top is ontworpen voor langeafstandstrainingen- en wedstrijden en kan worden gecombineerd met de Compressport Tri Under Control Short voor ultieme veelzijdigheid en comfort. Een siliconenband rond de taille voorkomt dat de stof omhoog komt en er een gat ontstaat tussen de top en het short.

 

Voordelen van de Compressport Tri Postural Aero SS Top 

  • Geoptimaliseerd in de windtunnel samen met professionele triatleten voor maximale aerodynamische efficiëntie.
  • Ultralichte materialen voor maximale frisheid en comfort dat je nauwelijks voelt, van het zwemmen tot het fietsen tot het hardlopen.
  • Optimale thermoregulatie en hittebescherming voor training en wedstrijden in de warmste omstandigheden.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen