Compressport Winter Insulated 10/10 Jacket Zwart Waterdichte Hardloopjas

Artikelnummer: AW00115B_990_00L
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

Het Compressport Winter Insulated 10/10 Jacket voor dames is een ultralight waterdichte hardloopjas voor koude omstandigheden.

 

Productomschrijving

Onze professionals van Compressport vragen al lang om een active wear jacket voor als ze niet de bergen op en af aan het racen zijn. Met hybride materialen en geoptimaliseerde thermoregulatie om kritieke gebieden te beschermen, is het Winter Insulated 10/10 Jacket er om dat verzoek volledig te beantwoorden.

Het 10/10 bovenmembraan is wind- en waterdicht om schouders en borst te beschermen, met lasergesneden gaten en ventilatiepanelen voor een perfect ademend vermogen. De 4-way stretch stof biedt volledige bewegingsvrijheid om elk outdoor avontuur aan te gaan. Als de wind opsteekt, trek je gewoon de capuchon op en rits je de hoge hals dicht voor extra bescherming. Het onderste gedeelte is voorzien van vederlichte, high-performance isolatie in een genderspecifieke, op het lichaam afgestemde lay-out: slechts 40g niet-geweven thermische bescherming om je warm te houden, ongeacht het weer.

De overlap in bolero-stijl tussen boven- en onderkant zorgt voor extra ventilatie als je het tempo opvoert, terwijl alle naden thermo-gelast zijn om de warmte binnen en de wind buiten te houden. Trek de mouwen over je handen naar beneden en steek je duimen door de speciale sleuven voor extra comfort. De stijl aan de achterkant is langer voor extra bescherming, terwijl reflecterende banden zorgen voor extra zichtbaarheid bij weinig licht. Dit ultralichte en pakbare jack is ontworpen om snel opgerold of opgeborgen te worden in je tas of riem. En als je dacht dat je genoegen moest nemen met unisex kleding, maak je geen zorgen: de stijl is vrouwelijk en ergonomisch om prestaties met mode te combineren. De ultieme mix van warmte en isolatie, ventilatie en lichtheid, perfect voor het opwarmen en afkoelen, winter runs en outdoor trips.. 

 

Voordelen van de Compressport Winter Insulated 10/10 Jacket

  • Geslachtsspecifieke bodymapping voor geoptimaliseerde thermoregulatie, bescherming en ademend vermogen op specifieke gebieden.
  • Hybride materialen: wind- en waterdichte bovenkant + isolerende onderkant voor veelzijdigheid met hoog comfort om je warm en droog te houden, ongeacht het weer, ongeacht de activiteit.
  • Ultralicht en pakbaar: 40g high-performance isolatie en vederlichte stoffen die oprollen en verdwijnen in je riem of tas.

 

Wasinstructies

Gewicht: 171 gram
Materiaal: 100% Polyamide
0 sterren op basis van 0 beoordelingen