Compressport Winter Trail Postural LS Top M - Black / Red

Artikelnummer: ATSM3279007S
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Winter Postural LS Top is een hoogwaardig hardloopshirt met lange mouwen met uitstekende pasvorm en thermoregulatie.

 

Productomschrijving

Soms heb je aan één laag genoeg, zelfs diep in de winter. Het nieuwe Trail Winter Postural Top is gemaakt van een technische, hoogwaardige samenstelling van merinowol en polyamide, zodat je ook in de koudste maanden kunt blijven trainen en racen.

Ons Body-Science team heeft vele uren in het lab doorgebracht met het ontwikkelen van extreem precieze, geslacht specifieke body-mapping. Het resultaat is de meest nauwkeurige thermo regulerende kwaliteiten die ons merk ooit heeft gezien: op plekken die snel afkoelen en veel warmte nodig heeft, is de zachte wol aan de binnenkant van de top geplaatst, met als buitenstof polyamide. Op minder gevoelige plaatsen is de materiaal laag omgekeerd, zodat je niet oververhit raakt als je het tempo opvoert.

Laser gesneden perforaties, ventilatiepanelen en een 3/4 rits zorgen voor ademend vermogen en vochtregulatie, terwijl het ontwerp van de bestudeerde mouw de schouder vrijmaakt voor een volledige bewegingsvrijheid. De hogere hals zorgt voor extra comfort en bescherming, net als de handige duimgatlussen op de mouwen. Last but not least helpt onze kenmerkende Spin Control-technologie een correcte lichaamshouding te handhaven. Een asymmetrische gestreepte print en ons klassieke racelogo maken het prestatiegerichte ontwerp compleet. De Winter Trail Postural Top is de oplossing om winterse excuses te voorkomen. 

 

Voordelen van de Compressport Winter Trail Postural LS Top

  • Zeer nauwkeurige, mannenspecifieke bodymapping voor optimale warmte en bescherming dankzij wetenschappelijke materiaallagen op gevoelige plaatsen.
  • Geoptimaliseerd ademend vermogen en vochtregulatie door mannenspecifieke bodymapping om zweet, vocht en sportieve geurtjes snel af te voeren.
  • Ultra-warm dankzij een technische, high-performance wolmix om je warm te houden tijdens koude omstandigheden.

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen