Inov-8 trailschoenen

 Snelle levering Track & Trace

 Gepersonaliseerde kleding

 Kwalitatieve sport merken

Inov-8 produceert trailschoenen die floreren in de meest veeleisende en extreme omstandigheden. Dit merk zoekt namelijk altijd de grenzen van de sport op. De verschillende schoenen van Inov-8 voldoen hierdoor aan de strenge eisen en behoeften van iedere soort ondergrond. Ben jij op zoek naar trailschoenen van Inov-8 die jou helpen om de meest extreme terreinen te overwinnen? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod aan schoenen van 365 Sports en bestel het model dat het best aansluit bij jouw wensen.

 


Op zoek naar iets anders?

 
Inov-8 maakt trailschoenen die geschikt zijn voor variërende ondergronden

De trailschoenen van Inov-8 zijn geschikt voor diverse ondergronden, mede dankzij de samenstelling van het rubber dat gebruikt is in de noppen en de afmeting van de noppen. Je gebruikt de schoenen dan ook om moeiteloos en op volle snelheid over diverse soorten terrein, zoals zand, modder of rotsen, te rennen. Inov-8 produceert producten voor iedere loper, niet enkel voor trailrunners. Je schaft bijvoorbeeld ook hardloopschoenen of een Stormshell van dit merk aan, om jouw outfit helemaal compleet te maken.

freebelt

 

Vraag gerust om advies

Weet jij niet precies welke trailschoenen van Inov-8 geschikt zijn voor jouw favoriete sport? Neem gerust contact met ons op en vraag om advies. Je bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31 (0)570 – 606916 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij voorzien je graag van gedegen advies, zodat jij het beste product voor jouw sport uit onze collectie aan weet te schaffen.

Hier kan je ons vinden