Compressport Full Socks Oxygen - Safety Yellow/White/Black

Artikelnummer: SU00050B7017T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De vernieuwde Compressport Full Socks Oxygen zijn ultralichte compressiesokken met ventilatiegraden voor uitzonderlijke spierondersteuning en zuurstofvoorziening in de warmste omstandigheden. 

 

Productbeschrijving

De nieuwe generatie Full Socks Oxygen brengt spierondersteuning en ventilatie naar een hoger niveau, zodat je mee kan doen met de top tijdens snelle wedstrijden in de heetste omstandigheden. De Full Socks Oxygen zijn ultra licht en bieden een ongeëvenaard tweede-huidgevoel en uitzonderlijk comfort dankzij ultrazachte meshstof. Het ademend vermogen en de ventilatie zijn van groot belang bij de Full Socks Oxygen: verweven zigzag ventilatiebanden beginnen aan de basis van de kuit en nemen geleidelijk toe in hoogte rond de spier, zodat deze kan uitzetten tijdens intensieve inspanningen. Deze getrapte ventilatie zorgt voor thermoregulatie op topniveau om je te begeleiden tijdens je grootste wedstrijden. De ongelooflijk dunne vezels behouden alle compressie-eigenschappen en voordelen, waardoor de voet en de kuit maximaal worden ondersteund en beschermd, terwijl schokken en trillingen door spieren en pezen worden beperkt. De zuurstoftoevoer naar de spieren wordt tot 10% verbeterd, waardoor het optreden van vermoeidheid wordt vertraagd en de prestaties toenemen. Zorgvuldig geplaatste 3D.Dots rond de voet zorgen voor extra grip in de schoen en lopen door tot in de achillespees om de doorbloeding te stimuleren en schokken te absorberen. Of je nu een marathonloper of een trailrunner bent, doe geen concessies aan comfort en prestaties met deze ultralichte, verfrissende compressiesokken!

 

Voordelen van de Compressport Full Socks Oxygen 

  • Maximale thermoregulatie dankzij de rechtstreeks in de stof geweven ventilatie met gradaties. 
  • Ultieme zuurstofvoorziening voor de spieren dankzij de zigzag ventilatiebanden, waardoor de kuitspieren kunnen ademen en uitzetten tijdens de inspanning. 
  • Gecontroleerde compressie voor een betere zuurstoftoevoer naar de spieren, zodat u uw snelheid en intensiteit tijdens de inspanning langer kunt aanhouden. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen