Compressport Pro Racing Socks Winter Trail - Mosaic Blue/Black

Artikelnummer: SCRU2045028T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport Pro Racing Socks Winter Trail is een thermisch beschermende winter hardloopsok om je voeten warm en droog te houden, blaren te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Optimale thermische bescherming dankzij een mix van dikke wol, kasjmier en zijdevezels om je voeten knus en warm te houden.

 

Productbeschrijving 

Soms kan de eenvoudigste loop tijdens de wintermaanden veranderen in iets wat op een trailrun lijkt. Of misschien heeft de geharde trailrunner in jou gewoon dat beetje extra warmte nodig om je herfsttrainingsrondjes te kunnen lopen.

De Compressport Pro Racing Sock Trail biedt uitzonderlijke stabiliteit, proprioceptie en de Winter Edition specifieke vezels houdt je warm in de koude dagen. Gebieden waarvan bewezen is dat ze koud worden tijdens trailrunning zijn geweven van een thermo-beschermende mix van wol, kasjmier en zijde. Ze zijn gecombineerd met zeer ademende ventilatiepanelen om zweet en vocht snel af te voeren, zodat je voeten warm en droog blijven, zelfs tijdens intensieve inspanningen.

Hoger dan de Run Sock biedt deze warme trail running sok verhoogde bescherming aan het onderbeen en de enkels met dikkere, dichtere 3D.Dots die kneuzingen aan de binnenzijde van het been en de enkels voorkomen. De 3D.dots in combinatie met een 360° ondersteuning van de voetholte voorkomt dat het materiaal verdraait, vermindert het risico op blaren en biedt geruststellende stabiliteit in rotsachtig terrein. Gerichte compressie bevordert de doorbloeding, terwijl de sok bij de tenen is versterkt om je tenen en teennagels te beschermen. Als de winter ons sneeuw, kou en ijs toewerpt, antwoorden we met de PRS Winter Trail Socks, en blijven we rennen.

De voordelen van de Pro Racing Socks Winter Trail

  • Optimale thermische bescherming dankzij een mix van wol, kasjmier en zijde vezels om je voeten warm te houden.
  • Verhoogde stabiliteit en proprioceptie voor een geruststellend, ondersteunend gevoel en een verhoogd voetbewustzijn, zodat je je zeer bewust bent van de plaatsing van je voet op ruw en rotsachtig terrein.
  • Beweegt niet tijdens het hardlopen dankzij anti-slip technologieën die voorkomen dat de stof plooit en hierdoor de grip van de voet in de schoen vergroot. 

 

Wasinstructies

0 sterren op basis van 0 beoordelingen