Compressport R2 3.0 - Eggshell Blue/Dress Blues/Green Sheen

Artikelnummer: SU00047B5059T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De nieuwe Compressport R2 3.0 is de evolutie van Compressport haar iconische R2v2 Calf Sleeves. De R2 3.0 verhoogt de stabiliteit en vermindert het aantal schokken op welk terrein je ook loopt. 

 

Productomschrijving

De R2v2 compressie sleeves zijn misschien wel het meest iconische product van Compressport. Deze zijn overal al gezien, van trainingen tot podiumplaatsen en dit dankzij ongeëvenaarde comfort en ondersteuning. In die tijd heeft Compressport niet stil gezeten en zijn ze bezig geweest om te blijven innoveren. Met trots presenteert Compressport de evolutie van de R2v2... de R2 3.0. Om voort te bouwen op de gerespecteerde R2v2 heeft Compressport alle kenmerken in de R2 3.0 terug laten komen. Zoals de sneldrogende stof, het speciaal ontworpen K-protect om schokken te verminderen, gecombineerd met nog meer revolutionaire details. 

De nieuwe Fibular Stripes activeren de proprioceptie voor meer eventwicht en stabiliteit, dus minder verstuikingen op het parcours. Terwijl gerichte horizontale golf patroon gewoven stof de microcirculatie en lymfestroom bevorderen, waardoor scheenbeenproblemen en ontstekingen worden vermindert. En voor als de zon ondergaat, heeft Compressport een reflecterend logo toegevoegd aan de achterkant voor een betere zichtbaarheid.

 

Voordelen van de Compressport R2 3.0 

  • Fibular Stripes activeren de proprioceptie voor meer eventwicht en stabiliteit, de grip vergroten en de kans op verstuikte enkels verkleint. 
  • Spierondersteuning op hoog niveau voor de kuiten, waardoor de kans op blessures en krampen afneemt door gerichte 360 graden compressie. 
  • Doelgerichte gebreide golf patronen bevorderen de microcirculatie, waardoor ontstekingen en scheenbeenproblemen worden verminderd. 

 

Wasinstructies

| Claire 08-06-2024 22:49

Ik heb deze gekocht in februari en 4 weken later nog een paar besteld. Echt geweldig! Heb andere compressie sokken geprobeerd maar kreeg zoveel pijn en vocht in mijn kuiten dat ik mijn voeten niet konden voelen (en soms zelfs een klapvoet!). Ik loop nu altijd met deze en zelfs op 60km voelen mijn kuiten goed en krijg ik geen last van vocht (en dus ook dat het gevoel goed blijft en geen klapvoet)! Deze zijn echt een aanrader als je problemen hebt met je kuiten tijdens hardlopen!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen