Compressport R2V2 Compressietubes - Geel/Grijs

Artikelnummer: SU00002B_607_0T1
Beschikbaarheid: Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd!

De Compressport R2V2 is de iconische compressie tube om spiertrillingen te verminderen en prestaties te verbeteren voor al jouw activiteiten.

 

Productomschrijving

Aan welk sportevenement je ook deelneemt. Je ziet de Compressport R2V2 overal. De gestroomlijnde, naadloze compressietubes zijn onmisbaar bij al jouw trainingen en wedstrijden. De R2V2 is waarschijnlijk het meest herkenbare en product uit de collectie van Compressport. De eerste R2V2 is ontworpen in 2008 om de sportwereld definitief te veranderen. De wetenschappelijke medische technologie is de nieuwe standaard geworden voor compressiekleding. De technologie wordt continue verbetert, nu met de nieuwste update van de vorige R2V2. Deze nieuwste update wordt gekenmerkt door de 3D golvende knit. Deze technologie biedt meer bescherming voor de enkel en de achillespees. De verbeterde verticale rekbaarheid verhoogt het comfort en de pasvorm van de tubes.

 

Voordelen van de Compressport R2V2

  • De nieuwe R2V2 heeft een nieuwe structuur, die zorgt voor meer comfort waardoor je de R2V2 het liefst 24/7 zou dragen.
  • Studies hebben een significante afname van melkzuur aangetoond tijdens de inspanning.
  • De ergonomische 'K-Protect' bij je knie ondersteunt de patellapees en dempt trillingen tot 8%. Dit merk je het beste bij steile afdalingen of snelle technische trails.
  • De vezels van de R2V2 zorgen bij elke beweging voor een micromassage voor de kuitspier.
  • Doordat de veneuze terugkeer wordt gestimuleerd blijft het bloed voldoende zuurstof afleveren aan je spieren. Hierdoor voelen je spieren lekker licht en vol met kracht.
  • Bij het dragen van de R2V2 wordt vermoeidheid van de spier geminimaliseerd.
  • De compressietube houdt geen water vast en blijft onder alle omstandigheden ultralicht.

 

Hoe wordt de compressie van de R2V2 getest?

Gewicht: 38 gram
Materiaal: 65% Polyamide, 35% Elastaan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen